UV-Drakter

Med en UV-drakt beskytter du barnets følsomme hud mot solens sterke stråler. Hos oss finner du et stort utvalg av UV-drakter til barn og baby. Velg blant langermede og kortermede badedrakter, som tåler både klor og saltvann.
38 resultater.

Beskytt de små mot solen med UV-drakter for barn og baby
Få ting er vel herligere om sommeren, enn å ta med seg barna på stranden. Å se de små kose seg i vannkanten, bygge sandslott og grave kanaler, det gjør en jo bare så utrolig lykkelig som forelder. Men enda så mye vi lengter etter solen i hele vinterhalvåret, og enda så deilig det er når den endelig kommer, så er og blir den en smule farlig for huden, og spesielt barnas hud. Solkrem er med andre ord en nødvendighet midt i all moroa.

Men som et fint kompliment, og for å gjøre det hele litt enklere, kan man kjøpe en sikker badedrakt til barnet, en såkalt UV-drakt, som beskytter de små godt mot solens skadelige stråler. Det er massevis av gode UV-drakter til barn å få tak i, og mange av dem har morsomme og barnevennlige motiver.

Finn ditt barns UV-drakt i Jollyrooms store sortiment til barn & baby
I vårt herlige utvalg av uv-drakter til barn i alle aldre, vil du finne akkurat det ditt barn eller din baby behøver. Vi har massevis av lekre og komfortable UV-drakter, som alle vil beskytte barnet ditt eller babyen din fra å bli solbrent, når dere er på standen for å bade. Hos oss finner du både UV-drakter med korte ermer og ben, og UV-drakter med lange ermer og ben. Vi fører selvsagt gode merker som Little Champs, Swimpy og Zunblock, og vi har UV-drakter til baby, så vel som til barn.

Og er du ute etter en solhatt til babyen din, eller et par UV-badesko til barnet eller bare en vanlig badedrakt for barn, ja så har vi selvsagt alt dette også! Ta en titt da vel!