23 resultater

Beskytt de små mot solen med UV-drakter for barn og baby

Få ting er vel herligere om sommeren enn å ta med seg barna på stranden. Å se de små kose seg i vannkanten, bygge sandslott og grave kanaler, det gjør en jo bare så utrolig lykkelig som forelder.

Men enda så mye vi lengter etter solen i hele vinterhalvåret, og enda så deilig det er når den endelig kommer, så er og blir den en smule farlig for huden, og spesielt barnas hud. Solkrem er med andre ord en nødvendighet midt i all moroa.

Men som et fint kompliment og for å gjøre det hele litt enklere kan man kjøpe en sikker badedrakt til barnet, en såkalt UV-drakt som beskytter de små godt mot solens skadelige stråler. Det er massevis av gode UV-drakter til barn å få tak i, og mange av dem har morsomme og barnevennlige motiver.

Finn ditt barns UV-drakt i Jollyrooms store sortiment til barn & baby

I vårt herlige utvalg av uv-drakter til barn i alle aldre vil du finne akkurat det ditt barn eller din baby behøver. Vi har massevis av lekre og komfortable UV-drakter som alle vil beskytte barnet ditt eller babyen din fra å bli solbrent når dere er på standen for å bade. Vi fører selvsagt gode merker som Little Champs, Swimpy og Zunblock, og vi har UV-drakter til baby så vel som til barn, og vi har dem med korte og lange ermer.

Og er du ute etter en solhatt til babyen din, eller et par UV-badesko til barnet eller bare en vanlig badedrakt for barn, ja så har vi selvsagt alt dette også!

Ta en titt da vel!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven