UV-Drakter

Her ser du vårt herlige utvalg av uv-drakter til barn i alle aldre. Vi har masser av lekre og komfortable modeller som all vil beskytte barnet ditt eller babyen din fra å bli solbrent når dere er på standen for å bade.
152 resultater.

Beskytt de små mot solen med UV-drakter for barn og baby

Få ting er vel herligere om sommeren enn å ta med seg barna på stranden. Å se de små kose seg i vannkanten, bygge sandslott og grave kanaler, det gjør en jo bare så utrolig lykkelig som forelder.

Men enda så mye vi lengter etter solen i hele vinterhalvåret, og enda så deilig det er når den endelig kommer, så er og blir den en smule farlig for huden, og spesielt barnas hud. Solkrem er med andre ord en nødvendighet midt i all moroa.

Men som et fint kompliment og for å gjøre det hele litt enklere kan man kjøpe en sikker badedrakt til barnet, en såkalt UV-drakt som beskytter de små godt mot solens skadelige stråler. Det er massevis av gode UV-drakter til barn å få tak i, og mange av dem har morsomme og barnevennlige motiver.

Finn ditt barns UV-drakt i Jollyrooms store sortiment til barn & baby

I vårt herlige utvalg av uv-drakter til barn i alle aldre vil du finne akkurat det ditt barn eller din baby behøver. Vi har massevis av lekre og komfortable UV-drakter som alle vil beskytte barnet ditt eller babyen din fra å bli solbrent når dere er på standen for å bade. Vi fører selvsagt gode merker som Little Champs, Swimpy og Zunblock, og vi har UV-drakter til baby så vel som til barn, og vi har dem med korte og lange ermer.

Og er du ute etter en solhatt til babyen din, eller et par UV-badesko til barnet eller bare en vanlig badedrakt for barn, ja så har vi selvsagt alt dette også!

Ta en titt da vel!