Babyhusker

Ja, da var tiden altså inne for minstingen også – av sted i husken! Vi har kjempefine babyhusker som er både sikre og komfortable for babyen, i både plast og tre og fra gode merker som Woodlii, Hörby Bruk, Plasto og Little Tikes. At prisene er nettets beste er vel strengt tatt overflødig å nevne! Happy shopping, foreldre, den nye babyhusken ligger bare her og venter!

Gode og sikre babyhusker til de aller minste

Alle som har en baby i huset vet at en vippestol er et populært møbel – både for barnet og foreldrene. Med en vippestol kan barnet slappe av, sove, titte og la seg underholde av bevegelse, mens de voksne får kjøpt seg litt tid til forefallende arbeid, som jo gjerne hoper seg opp i en hektisk hverdag.

En alternativ variant av vippestolen er babyhusken. En babyhuske har en samme grunnfunksjon, men en noe annen design. Mange babyhusker er f.eks elektroniske og kan tilby forskjellige gyngemønstre og – hastigheter samt musikk og ymse annet. Så om du vil step it up a notch – kjøp en babyhuske!

Både analoge og elektroniske babyhusker på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi naturligvis masser av fine babyhusker, i mange forskjellige modeller. Felles for dem alle er dog at de er gode å sitte i for barnet, perfekte for en høneblund og ypperlige for dere foreldre når dere trenger noen minutter til annet – og ikke minst at de er levert av gode varemerker du kan stole på, som Graco, Joie og Fisher-Price.

Ikke nøl med å ta en titt på vårt øvrige babysortiment i tillegg. Her vil dere finne alt fra klassiske vippestoler og potter til bæreseler og stellebord!