Babyhusker

Ja, da var tiden altså inne for minstingen også – av sted i husken! Vi har kjempefine babyhusker som er både sikre og komfortable for babyen, i både plast og tre og fra gode merker som Woodlii, Hörby Bruk, Plasto og Little Tikes. At prisene er nettets beste er vel strengt tatt overflødig å nevne! Happy shopping, foreldre, den nye babyhusken ligger bare her og venter!

Gode og sikre babyhusker til de aller minste
Alle som har en baby i huset, vet at en vippestol er et populært møbel – både for barnet og foreldrene. Med en vippestol kan barnet slappe av, sove, titte og la seg underholde av bevegelse, mens de voksne får kjøpt seg litt tid til forefallende arbeid, som jo gjerne hoper seg opp i en hektisk hverdag.

En alternativ variant av vippestolen er babyhusken. En babyhuske har en samme grunnfunksjon, men en noe annen design. Mange babyhusker er f.eks. elektroniske, og kan tilby forskjellige gyngemønstre og gyngehastigheter, i tillegg til musikk og ymse annet. Så hvis du vil step it up a notch – kjøp en babyhuske!

Både analoge og elektroniske babyhusker på jollyroom.no
Her på Jollyroom har vi naturligvis masser av fine babyhusker, i mange forskjellige modeller. Felles for dem alle, er at de er gode å sitte i for barnet, perfekte for en høneblund og ypperlige for dere foreldre, når dere trenger noen minutter til annet – og ikke minst at de er levert av gode varemerker du kan stole på, som Graco, Joie, Beemoo og Fisher-Price.

Ikke nøl med å ta en titt på vårt øvrige babysortiment i tillegg. Her vil dere finne alt fra tåteflasker og sikkerhetsgrinder, til bæreseler og stellebord!

;