Babyhusker

Her ser dere vårt utvalg av babyhusker! Vi har kjempefine babyhusker som er både sikre og komfortable, i både analoge og digitale modeller. Felles for dem alle er at de morer barna, gir dere foreldre tid til å få annet gjort i huset samt at de er levert av gode varemerker, som Graco og Fisher Price!  Så Happy shopping, foreldre, den nye babyhusken står bare her og venter!

11 resultater.

Gode og sikre babyhusker til de aller minste

Alle som har en baby i huset vet at en vippestol er et populært møbel – både for barnet og foreldrene. Med en vippestol kan barnet slappe av, sove, titte og la seg underholde av bevegelse, mens de voksne får kjøpt seg litt tid til forefallende arbeid, som jo gjerne hoper seg opp i en hektisk hverdag.

En alternativ variant av vippestolen er babyhusken. En babyhuske har en samme grunnfunksjon, men en noe annen design. Mange babyhusker er f.eks elektroniske og kan tilby forskjellige gyngemønstre og – hastigheter samt musikk og ymse annet. Så om du vil step it up a notch – kjøp en babyhuske!

Både analoge og elektroniske babyhusker på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi naturligvis masser av fine babyhusker, i mange forskjellige modeller. Felles for dem alle er dog at de er gode å sitte i for barnet, perfekte for en høneblund og ypperlige for dere foreldre når dere trenger noen minutter til annet – og ikke minst at de er levert av gode varemerker du kan stole på, som Graco, Joie og Fisher-Price.

Ikke nøl med å ta en titt på vårt øvrige babysortiment i tillegg. Her vil dere finne alt fra klassiske vippestoler og potter til bæreseler og stellebord!