Hoppehusker

En hoppehuske til babyen, det er både morsomt for den lille, og praktisk for deg, når du har noe annet å gjøre i samme rom, legge sammen vask f.eks. Vi har et fint utvalg av gode hoppehusker i tøy, fra gode merker!

Stor moro for babyen  med en hoppehuske

I tillegg til vippestolen kan det være morsomt for babyen din å leke seg i en hoppehuske! Med en hoppehuske kan barna som ikke helt kan å gå ennå more seg på en sikker måte. Hoppehusken henger man ganske enkelt opp i dørkarmen, plasserer gullungen i og lar hen hoppe og sprette og more seg!

Kjøp en hoppehuske til babyen din her på Jollyroom

Akkurat som du finner alt annet til barn og baby her på Jollyroom, finner du også hoppehusker! Disse hoppehuskene er laget av mykt og deilig tøy som er skånsomt mot den følsomme barnehuden, og de er designet på en sikker måte som gjør at barnet ditt ikke ramler ut. Selve festingen av hoppehusken gjør du enkelt i dørkarmen med karmsaks og stålfjærer.

Om du er ute etter andre hjelpemider til den lille som nesten men ikke helt kan å gå ennå, ta gjerne en titt på de herlige gåstolene våre. I tillegg har vi naturligvis alt annen det lille gullet kan tenkes å få behov for, fra matstoler og smekker til morsomme aktivitetsleker, alt sammen levert fra gode merker som BabyDan, 2ME og Brio!