Hoppehusker

For små barn som ikke er så stødige til bens ennå – eller som kanskje ikke har lært seg å gå i det hele tatt – kan det være både morsomt og stimulerende for motorikken å sitte i en myk og deilig hoppehuske av tøy. Dette er fine husker foreldrene kan henge i taket eller dørkarmen, og i og med konstruksjonen med stålfjærer gynger husken herlig og lar barnet hoppe og sprette. Kjempemorsomt!

Stor moro for babyen  med en hoppehuske

I tillegg til vippestolen kan det være morsomt for babyen din å leke seg i en hoppehuske! Med en hoppehuske kan barna som ikke helt kan å gå ennå more seg på en sikker måte. Hoppehusken henger man ganske enkelt opp i dørkarmen, plasserer gullungen i og lar hen hoppe og sprette og more seg!

Kjøp en hoppehuske til babyen din her på Jollyroom

Akkurat som du finner alt annet til barn og baby her på Jollyroom, finner du også hoppehusker! Disse hoppehuskene er laget av mykt og deilig tøy som er skånsomt mot den følsomme barnehuden, og de er designet på en sikker måte som gjør at barnet ditt ikke ramler ut. Selve festingen av hoppehusken gjør du enkelt i dørkarmen med karmsaks og stålfjærer.

Om du er ute etter andre hjelpemider til den lille som nesten men ikke helt kan å gå ennå, ta gjerne en titt på de herlige gåstolene våre. I tillegg har vi naturligvis alt annen det lille gullet kan tenkes å få behov for, fra matstoler og smekker til morsomme aktivitetsleker, alt sammen levert fra gode merker som BabyDan, 2ME og Brio!