Med en hoppestol eller hoppehuske, kan barnet trene både koordinasjon, motorikk og kondisjon, og samtidig ha det morsomt. På Jollyroom finner du både klassiske hoppehusker i tøy og interaktive hoppestoler med leker, musikk og lys.
15 resultater.

Stor moro for babyen med en hoppehuske
I tillegg til vippestolen, kan det være morsomt for babyen din å leke seg i en hoppehuske! Med en hoppehuske kan barna, som ikke helt kan å gå enda, more seg på en sikker måte. Hoppehusken henger man ganske enkelt opp i dørkarmen, plasserer gullungen i, og lar hen hoppe og sprette og more seg!

Kjøp en hoppehuske til babyen din her på Jollyroom
Akkurat som du finner alt annet til barn og baby her på Jollyroom, finner du også hoppehusker! Disse hoppehuskene er laget av mykt og deilig tøy, som er skånsomt mot den følsomme barnehuden. De er dessuten designet på en sikker måte, som gjør at barnet ditt ikke ramler ut. Selve festingen av hoppehusken, gjør du enkelt i dørkarmen med karmsaks og stålfjærer.

Om du er ute etter andre hjelpemider til den lille krabaten, som nesten, men ikke helt, kan å gå enda, ta gjerne en titt på de herlige gåstolene våre. I tillegg, har vi naturligvis alt mulig annet det lille gullet kan tenkes å få behov for. Her snakker vi alt fra matstoler og smekker, til morsomme aktivitetsleker – alt fra gode merker, som BabyDan, 2ME og Brio!