8 resultater

Stor moro for babyen  med en hoppehuske

I tillegg til vippestolen kan det være morsomt for babyen din å leke seg i en hoppehuske! Med en hoppehuske kan barna som ikke helt kan å gå ennå more seg på en sikker måte. Hoppehusken henger man ganske enkelt opp i dørkarmen, plasserer gullungen i og lar hen hoppe og sprette og more seg!

Kjøp en hoppehuske til babyen din her på Jollyroom

Akkurat som du finner alt annet til barn og baby her på Jollyroom, finner du også hoppehusker! Disse hoppehuskene er laget av mykt og deilig tøy som er skånsomt mot den følsomme barnehuden, og de er designet på en sikker måte som gjør at barnet ditt ikke ramler ut. Selve festingen av hoppehusken gjør du enkelt i dørkarmen med karmsaks og stålfjærer.

Om du er ute etter andre hjelpemider til den lille som nesten men ikke helt kan å gå ennå, ta gjerne en titt på de herlige gåstolene våre. I tillegg har vi naturligvis alt annen det lille gullet kan tenkes å få behov for, fra matstoler og smekker til morsomme aktivitetsleker, alt sammen levert fra gode merker som BabyDan, 2ME og Brio!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven