Suttekluter & Babytepper

Velkommen til vårt store online-sortiment med herlige suttekluter og babytepper til babyen! Her tør vi love at du vil finne noe som passer akkurat din baby. Vi har massevis av søte varianter, alt fra klassiske kluter til kluter med dyrehoder og så videre, alt sammen fra kjente og gode merker som Teddykompaniet, NG Baby, Jabadabado, Jellycat og mange, mange fler!

Toppliste

51 resultater.

Suttekluter og babytepper for en trygg og lun babyhverdag

Rent bortsett fra vår fulle oppmerksomhet og kompromissløse kjærlighet gir vi babyene våre en hel masse tilbehør som gjør hverdagen deres morsommere, lunere, mykere og deiligere. Vi kjøper babyleker av ulike slag, barnevognsleker og kosedyr – og vi kjøper suttekluter og babytepper. Ved siden av smokken er jo suttekluten et klassisk og elsket innslag i et småbarnsliv, og med lekre babytepper blir det straks enda koseligere i vuggen, sprinkelsengen eller barnevognen!

Suttekluter og babytepper på Jollyroom.no

Om du er på leting etter en søt sutteklut til babyen din har du kommet til rett sted. Her på Jollyroom har vi massevis av suttekluter i ulike designs, farger, størrelser og materialer, alle sammen fra gode merker som Jellycat, Kids Concept, Teddykompaniet og mange flere. En sutteklut formet som et kosedyr, f.eks? Slikt har vi! Dessuten har vi søte og gode babytepper i massevis, laget av økologisk bomull og andre herlige materialer.

Husk også at du får et prisløfte når du handler her på Jollyroom. Så når du får suttekluten og babyteppet ditt hjem i posten, eller en hvilken som helst annen vare herfra, kan du føle deg helt sikker på at du har fått den til den til den beste prisen på nettet!