Kosedyr

Kosedyr er nesten som en del av interiøret i ethvert barnerom. Det er kosebamser overalt – som det skal være så klart! Så her hos oss finner du selvsagt enda flere av dem. Vi har et stort og variert utvalg av kosedyr for barn. Her snakker vi kaniner, lam, tigre, Star Wars-kosedyr, Flåklypa-kosedyr, Fantorangen, Bamse verdens sterkeste bjørn, Albert Åberg, Frost, klassiske teddybjørner, ja you name it, vi har ganske enkelt kosebamsene barna vil ha – og vi har dem til rimelige priser.
498 resultater.

Det er noe magisk med kosebamser. Vi husker vel alle det favorittkosedyret vi hadde da vi var små? Den spesielle, som vi aldri ville slippe taket i, og som alltid skulle være med. Slik er det nok i dag også, med våre egne barn! Kosedyr og teddybjørner er like populære i dag, som før. En teddy er ikke bare en leke, men også en bestevenn, som alltid er der – i gode, så vel som tunge, tider. Kanskje blir kosedyret en venn som barnet forteller alle hemmeligheter til, eller kanskje kosebamsen blir assistenten i et topphemmelig oppdrag på barnerommet? Dette er nok grunnen til at bamse stadig er en populær favoritt.

Her på Jollyroom vet vi hvor mye en bamse kan bety for barnet ditt. Men vi vet også at alle barn er forskjellige, med ulike ønsker og interesser. Derfor kan du finne et av Norges aller største utvalg av kosebamser og kosedyr her hos oss. I vårt utvalg har vi kosedyr til gutter, kosedyr til jenter og kosedyr som er mer nøytrale. Mange av dem er formet som ville dyr, eller kjente og kjære figurer som barna elsker fra barnefilmer og lignende. I tillegg har vi selvsagt den gode, gamle teddybjørnen i mange varianter. Er du spesielt ute etter et allergivennlig kosedyr som er fritt for helseskadelige stoffer, eller en teddybjørn som tåler vask, ja så kan vi naturligvis tilby dette også. Så her kan du regne med å finne det perfekte kosedyret nettopp ditt barn kommer til å elske.