Teddykompaniet

Teddykompaniet Diinglisar Sutteklut Musselin Kanin, Rosa

Oeko-Tex
Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg farge: Rosa
Midlertidig utsolgt
229 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt

Beskrivelse

Søt Diinglisar sutteklut fra Teddykompaniet. Babyteppet er luftig og mykt mot babyens sensitive hud og blir mykere dess mer den vaskes. Den perfekte vennen både til lek og når barnet skal legge seg

– Alle leker fra Teddykompaniet er barnesikre, noe som betyr at alle sømmer er testet og drasikre. Materialene er også ild- og flammesikre og uten kjemikalier.
– Produktet er Oeko-Tex® 100-sertifisert, noe som sikrer at det er fritt for skadelige kjemikalier.
– EN 71-sertifisert.

– Anbefalt alder: fra nyfødt.

– 100 % bomull.

Art:  10189421

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Vask 40°C
Lengde (cm) 40
Bredde (cm) 40
Materiale 100 % bomull.

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data