Little Chick London

Little Chick London Svøpeteppe 3-in-1, Blå

Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Midlertidig utsolgt
299 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt

Beskrivelse

Svøpeteppe fra Little Chick London med en ergonomisk passform. Det har et mykt, stretchy stoff og en innovativ åpning på bunnen for enkle bleieskift. Svøp barnet ditt inn i et svøpeteppe for å holde armene på plass og sikre en roligere og mer komfortabel søvn.

– Armene opp (0–1 måneder): I denne posisjonen er barnets armer oppe og hendene inntil ansiktet. Stillingen er beroligende for barnet, da den imiterer babyens posisjon i livmoren.
– Armene ned (1-2 måneder): Dette er den tradisjonelle swaddle-posisjonen med armene på siden av babyen. Babyer foretrekker denne stillingen etter de første ukene.
– Armene ut (2-4 måneder): Etter hvert som barnet vokser, bytt til en posisjon der babyens armer er utenfor svøpeteppet. Dette vil holde armene frie når babyen er sterk nok til å snu seg.

– Anbefalt alder: fra nyfødt.

Art:  10247302

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Høyde (cm) 1
Lengde (cm) 57
Bredde (cm) 28

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data