Tommee Tippee Sangenic TEC Bleiebøtte & 4-pack Refill, Hvit
Tommee Tippee Sangenic TEC Bleiebøtte & 4-pack Refill, Hvit

Tommee Tippee Sangenic TEC Bleiebøtte & 4-pack Refill, Hvit

Alltid lav pris!
449 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Tommee Tippee Sangenic Bleiebøtte + 4-Pack Refill er en prisgunstig pakke som inneholder bleiebøtten Sangenic TEC og Sangenic Refill Kassett 4-Pack Universal fra Tommee Tippee.

Barnefamilier i hele verden har merket fordelen med å bruke Sangenic. På en enkel måte snurrer man lett inn de brukte bleiene en og en i et spesielt plastfolie. Med denne unike lille «twisten» så har Sangenic blitt umåtelig populær over hele verden. Det gjør Sangenic til den eneste virkelig luktfrie bleiebøtten! Sangenic har vunnet mange internasjonelle utmerkelser for sin fine konstruksjon.

Sangenic tilvirkes av en beholder med ruller av plastfilm som pakker inn hver eneste bleie. Bleiene pakkes inn – noe man enkelt gjør ved bruk av bare en hånd! Twist & Seal. Når spannet er fullt tømmer man den og begynner på nytt. Når kassetten med plastfilm er slutt, setter man med et enkelt grep på en ny.

Sangenic Refill 4-pack passer til alle Sangenics bleiebøtter. Kassetten har en avansert anti-bakteriell film i flere lag som stenger inne bakterier og gir en mesterlig beskyttelse av lukter. For maksimal hygiene fortsetter filmen å drepe bakterier til og med etter bleien også etter at bleien har blitt slengt i bøtten. Teknikken som snurrer og forsegler bleien er vitenskapelig bevist å være 100 ganger mer effektiv enn bleieposer. Kassetten er veldig lett å anvende – sett bare kassetten i toppen av bleiebøtta så er den klar til å brukes direkte.

- Installert refill inngår.
- Bøtten rommer ca. 28 stk bleier.

Mål: 35 x 30 x 41 cm.

Materiale: Plast.

Farge: Hvit.
Art: 715069

Varemerke

Tommee Tippee

Hos Jollyroom finner du et bredt utvalg av Tommee Tippees babyprodukter. Deres varemerke er godt kjent i hele verden og i deres sortiment finner du alt du trenger til den første tiden med din nyfødte. Smokker, flasker, tåteflasker, smekker, hygieneprodukter og mye mer!

Se mer fra Tommee Tippee »