Bleiebøtter

Her ser dere vårt fine utvalg av hygieniske, lukfrie, praktiske og faktisk ganske så stilige bleiebøtter! Disse bøttene er nette og fine og tar ikke opp for mye plass ved siden av stellebordet. Og den velkjente lukten som de fleste foreldre nok kan nikke gjenkjennende til, ja den er fra og med nå en saga blott! Så ta en titt, vi fører gode og populære merker som UBBI, Sangenic og Korbell! Vi selger så klart også refillposer.

39 resultater.

Luktfrie og antibakterielle bleiebøtter til badet

Om dere har en baby i hus kjenner dere etter all sannsynlighet til den litt stramme brukt-bleie-lukten. Og det er klart, man venner seg jo til det også, livet er et annet som småbarnsforelder, tross alt. Men det betyr jo ikke at man ikke kan unne seg noen litt ekstra praktiske hjelpemidler i hverdagen. Som en luktfri bleiebøtte. Det finnes mange fine, luktfrie og antibakterielle bleiebøtter å få tak i. Og det beste av alt er at de virkelig fungerer. En  moderne bleiebøtte er forseglet og stenger ikke bare den dårlige lukten inne, men dreper bakterier med antibakterielle refillposer! Så om dere vil ha et luktfritt baderom er en antibakteriell bleiebøtte tingen!

Luktfrie bleiebøtter i massevis på Jollyoom.no

Hos oss på Jollyroom finner dere luktfrie og antibakterielle bleiebøtter fra gode og pålitelige varemerker som Korbell, Tommee Tippee og UBBI, og du får dem til prisgaranti! Når du bestiller en bleiebøtte fra oss kan du med andre ord føle deg helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris.

I tillegg har vi naturligvis alt annet dere kan tenkes å behøve i småbarnshverdagen, fra potter og febertermometer til barnevogner og barneseter! Det er bare å klikke seg litt rundt!