29 resultater

Luktfrie og antibakterielle bleiebøtter til badet

Om dere har en baby i hus kjenner dere etter all sannsynlighet til den litt stramme brukt-bleie-lukten. Og det er klart, man venner seg jo til det også, livet er et annet som småbarnsforelder, tross alt. Men det betyr jo ikke at man ikke kan unne seg noen litt ekstra praktiske hjelpemidler i hverdagen. Som en luktfri bleiebøtte. Det finnes mange fine, luktfrie og antibakterielle bleiebøtter å få tak i. Og det beste av alt er at de virkelig fungerer. En  moderne bleiebøtte er forseglet og stenger ikke bare den dårlige lukten inne, men dreper bakterier med antibakterielle refillposer! Så om dere vil ha et luktfritt baderom er en antibakteriell bleiebøtte tingen!

Luktfrie bleiebøtter i massevis på Jollyoom.no

Hos oss på Jollyroom finner dere luktfrie og antibakterielle bleiebøtter fra gode og pålitelige varemerker som Korbell, Tommee Tippee og UBBI, og du får dem til prisgaranti! Når du bestiller en bleiebøtte fra oss kan du med andre ord føle deg helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris.

I tillegg har vi naturligvis alt annet dere kan tenkes å behøve i småbarnshverdagen, fra potter og febertermometer til barnevogner og barneseter! Det er bare å klikke seg litt rundt!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven