Bleiebøtter & Refills

En antibakteriell og luktfri bleiebøtte er en rimelig investering som kan utgjøre en stor forskjell i hverdagen som småbarnsforelder. Jollyroom har stilfulle og praktiske bleiebøtter samt refills, som garantert vil gjøre susen!
28 resultater.

Luktfrie og antibakterielle bleiebøtter til badet
Om dere har en baby i hus, kjenner dere etter all sannsynlighet til den litt stramme brukt-bleie-lukten. Og det er klart, man venner seg jo til det også, livet er et annet som småbarnsforelder, tross alt. Men det betyr jo ikke at man ikke kan unne seg noen litt ekstra praktiske hjelpemidler i hverdagen. Som en luktfri bleiebøtte. Det finnes mange fine, luktfrie og antibakterielle bleiebøtter å få tak i. Og det beste av alt, er at de virkelig fungerer. En  moderne bleiebøtte er forseglet, og stenger derfor ikke bare den dårlige lukten inne, men dreper bakterier med antibakterielle refillposer! Så om dere vil ha et luktfritt baderom, er en antibakteriell bleiebøtte tingen!

Luktfrie bleiebøtter i massevis på Jollyoom.no
Her på Jollyroom finner dere luktfrie og antibakterielle bleiebøtter fra gode og pålitelige varemerker, som Korbell, Tommee Tippee og UBBI. Når du handler hos oss, får du dessuten et prisløfte. Så når du bestiller en bleiebøtte fra oss, kan du føle deg helt sikker på at du har fått en god pris. 

I tillegg har vi naturligvis alt annet dere kan tenkes å behøve i småbarnshverdagen, fra potter og febertermometere, til barnevogner og barneseter! Det er bare å klikke seg litt rundt!