Philips Avent Elektrisk Dobbel Brystpumpe
Philips Avent Elektrisk Dobbel Brystpumpe
Philips Avent Elektrisk Dobbel Brystpumpe
Philips Avent Elektrisk Dobbel Brystpumpe
Philips Avent Elektrisk Dobbel Brystpumpe
Zoom

Philips Avent

Philips Avent Elektrisk Dobbel Brystpumpe

10 IGJEN
Trustpilot
10 IGJEN
4 813 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp

Elektroniska avfall NO.png

Beskrivelse

To små og lette elektriske brystpumper fra Philips Avent. Inkludert massasjeputer, flasker, smokker, reisebeskyttelse og forseglingslokk, som fungerer like bra hjemme som når du reiser. Brystpumpenes spesielle design gjør at melken kan strømme ut av brystet direkte ned i flasken - selv når du sitter oppreist. Med disse brystpumpene kan du sitte komfortabelt, du trenger ikke å lene deg fremover for å få all melken ned i flaskene.

Du kan velge mellom flere innstillingsmodi for å finne den som passer deg best. Brystpumpene har åtte forskjellige stimuleringsnivåer og 16 pumpenivåer. De pumper stille, og er designet for diskret pumping. Den myke massasjeputen stimulerer strømmen av melk. De har en myk struktur som gir huden en varm følelse. Putene er designet for å etterligne babyens ammemønster. Brystpumpens lukkede system er designet for hygienisk pumping, noe som betyr at det ikke blir melkesøl i slangene.

Flaskesmokkene er bred og formet som brystknoppen, noe som gir et naturlig grep og underletter spedbarnets overgang fra bryst til tåteflaske.

Brystpumpene har et oppladbart batteri, slik at du kan bruke dem selv når du er på farten. Lad batteriet med den medfølgende mikro-USB-adapteren. Én ladning rekker for opptil tre økter.

Inkludert:
- To brystpumpeenheter.
- Base-enhet, inkludert slangekoblinger.
- To puter i standard størrelse (19,5 mm).
- To Natural-flasker, 125 ml.
- To tåtesmokker for barn fra 0 måneder.
- To forseglingslokk for lagring av melk.
- Ammekopper, prøveforpakninger.
  • - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Les mer om våre kjøpsvilkår på siden Kundeservice.

Art:  10126788

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale Polypropylen, silikon, BPA-fri.

Prishistorikk

Mangler data

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.

Trustpilot