Brystpumper & Tilbehør

Her ser du vårt fine og varierte utvalg av brystpumper og tilbehør. En brystpumpe kan fort vise seg å bli et viktig innslag i den nye mammaens hverdag. Det kan være at babyen ikke tar brystet og må mates med flaske, eller så opplever man melkespreng og må pumpe ut morsmelken og lagre/fryse den. Vi har brystpumper fra gode merker du kan stole på, som Medela, Dr. Brown og Tommee Tippee, bare for å nevne noen få. Ta en titt da vel!
44 resultater.

Brystpumper til nybakte mødre
Når man blir forelder finner man plutselig seg selv i en ganske annen verden. Og samme hvor mye man har planlagt allting er det liksom alltid noe som ikke blir som man hadde tenkt. Ja, kanskje dukker det opp greier man ikke har tenkt på overhodet! Dette med amming er et ikke helt uvanlig eksempel på dette. Å amme er ikke nødvendigvis så lett, nemlig, det kan være at den lille ikke tar brystet, for eksempel, eller så får man problemer med melkespreng og lignende.

I slike tilfeller kan det være fint med en brystpumpe. Ikke for det, man kan jo velge ikke å amme også, helt uten at det er noe problem involvert, men uansett hva grunnen nå er, er en brystpumpe et meget praktisk hjelpemiddel for deg som ammende mor. Og utvalget på markedet er da også stort og variert, heldigvis. Det finnes masser av gode modeller, både manuelle brystpumper og elektroniske brystpumper.

Stort utvalg av manuelle og elektroniske brystpumper på jollyroom.no
Her på Jollyroom har vi et godt og variert utvalg av brystpumper. Vi har manuell brystpumpe og elektronisk brystpumpe, og alle våre modeller er svært praktiske samt enkle og komfortable å bruke, og naturligvis leveres de av gode varemerker, som MAM, Medela og Philips Avent.

I tillegg har vi selvfølgelig alt annet familien kan tenkes å behøve av babyutstyr. Hos oss vil du finne ammeputer, smokker, ammeinnlegg, barnevogner – kort sagt alt dere trenger!

Psst! Jollyroom gir også et prisløfte. Så når du har bestilt brystpumpen din fra oss kan du være helt sikker på at du har fått den til den beste prisen online.