Medela

Medela Brystmelkoppsamler 100 ml

3 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

3 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

Elektroniska avfall NO.png

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Brystmelkoppsamler fra Medela i silikon med en praktisk reim. Den har et lokk og et lokk som er lekkasjesikker og minimerer søl. Morsmelksamleren er enkel å bruke og plasseres på det ene brystet mens du ammer fra det andre, slik at din naturlige utdriving blir ivaretatt.

– 100 ml.
– Fri for BPA.
– Stille, diskret og komfortabel.
– Næringsmiddelsklassifisert materiale.
– Brysttrakter er inkludert: 2 stk 21 mm og 2 stk 24 mm.
  • - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Les mer om våre kjøpsvilkår på siden Kundeservice.

Art:  10227416

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Høyde (cm) 16,5
Lengde (cm) 10
Bredde (cm) 9

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data