NENO

NENO Due Elektrisk Dobbel Brystpumpe

Nyhet
1 IGJEN
1 IGJEN
859 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Elektroniska avfall NO.png

Beskrivelse

Den elektriske brystpumpen dobbel Due fra NENO. En brystpumpe som er behagelig og enkel å bruke. Pumpen har et spesialdesignet sugesystem, som forhindrer melken i å strømme tilbake og samtidig holder pumpen frisk. Den er utstyrt med en tydelig berørings-skjerm, som viser all viktig informasjon samtidig som den husker de sist brukte innstillingene.

Den doble brystpumpen passer perfekt for deg som vil øke hastigheten på prosessen med å pumpe melk. Pumpen leveres med to flasker med tilhørende smokker. Den har spesialdesignede bryst-trakter i japansk silikon, som er skånsom mot huden og gir en forbedret flyt av melk.

Neno Due har en innebygd stimuleringsmodus som du bruker for å stimulere melkekjertlene før melking, noe som gir en bedre melkestrøm. Samtidig kan du justere enheten etter dine egne behov, og velge om du vil pumpe fra det ene eller begge brystene samtidig. Etter 30 minutter slås pumpen av automatisk.

Noen deler av brystpumpen må steriliseres regelmessig. Dette gjør du enkelt ved hjelp av kokende vann, eller en sterilisator for tåteflasker.

- Dobbel pumpe, for raskere pumping.
- Inkludert to tåteflasker med tilhørende smokker.
- Berørings-skjerm for å tilpasse pumpen etter dine behov.
- 5 stimuleringsmodi og 9 pumpemodi.
- Bryst-trakter i japansk silikon som er snille mot huden.
- Enkel sterilisering av pumpedelene.
- Oppladbart batteri.

Art: 10122490

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Batterikrav Oppladdningsbart (inkludert)
Materiale BPA-fri plast, japansk silikon, metall
Høyde (cm) 10,5