Gåbiler

Alle små bilfantasters drøm går i oppfyllelse med en egen stilig gåbil! Vi har et kjempestort utvalg av flotte gåbiler til de minste barna. Velg din favoritt blant de kule retrobilene av metall fra Mini Speeders eller hva med en søt liten marihøne fra herlige Wheely Bug? Gåbilene blir garantert en favoritt hos de minste og passer like bra som dekorasjon på lekerommet når den ikke er i bruk.
147 resultater.

Gåbiler – morsomme leker og stilfulle innredningsdetaljer

Har dere en liten bilinteressert rakker der hjemme, som kanskje til og med liker litt fart og spenning? Da kan en gåbil være en fin investering. Gåbiler er supermorsomme leker for barna, som lar dem tøffe rundt i en passende hastighet og i full trygghet. Det er finnes mange modeller også, alt fra gåtraktorer og gåtrucker til naturtro Mercedes’er og Porscher. Og om dere vil slå to fluer i en smekk kan dere kjøpe en av Mini Speeders retroinspirerte gåbiler. Disse gåbilene har nemlig en så stilsikker design at de også tar seg godt ut som innredningsdetaljer på barnerommet eller ute i stua!

Massevis av gåbiler på Jollyroom.no

Her på huset ser vi ikke bare oss selv – i all beskjedenhet, altså – som en del av den moderne barnefamilien, vi har vært barn selv også! Derfor er det helt naturlig for oss sørge for at gåbil-utvalget vårt er stort og variert. Her har vi virkelig noe for enhver smak. Vi har de stilsikre retro-gåbilene, vi har de naturtro modellene som ser ut som bilene barna kjenner igjen fra hverdagen, og vi har fantasifulle og skrullete gåbiler med en høyst barnevennlig design! Felles for alle gåbilene våre er dog at de leveres av gode varemerker, som Smoby, Paw Patrol, Wheely Bug og mange fler.

Selvsagt har vi også alt annet av leker her på huset. Vi er ikke Nordens største nettaktør i barn- og baby-segmentet helt uten grunn! Her vil dere finne alt fra treleker og togbaner til radiostyrte biler og brettspill!