Little Tikes

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Little Tikes, som tilvirker heftige og praktiske uteleker i forskjellige farger og modeller. Velg blant sjarmerende små lekestuer, morsomme sklier samt andre herlige utendørsleker som lar barnet få utløp for fantasien og lekelysten. La ditt barn huske i sommerens friske vinder eller bygg store sandslott i sandkassen ute i hagen. I sortimentet finner du også kjempefine gyngehester, aktivitetsleker, instrumenter og andre morsomme innendørsleker. Litte Tikes leker hjelper barna i utviklingen av motorikken og de sosiale ferdighetene, samtidig som de er kjempemorsomme!

35 resultater.

Heftige og praktiske leker fra Little Tikes

De fleste barn trenger ikke særlig med hjelpemidler for å kunne more seg, dette er nok noe foreldre jevnt over kjenner til. Ofte er en pinne eller en teiprull mer enn nok! Når det er sagt, om barna får tilgang til spesielt designede utendørsleker – ja da strømmer de jo til!

Little Tikes produserer massevis av herlige utendørsleker alle barn elsker. De har kule og originale lekestuer, sklier og mange andre typer leker som lar barna få utløp for fantasi og energi. Little Tikes har dessuten et fint utvalg med babyleker og musikkinstrumenter for de aller minste!

Massevis av Little Tikes på Jollrroom

Her på huset har vi sørget for å ha et godt utvalg av Little Tikes utendørsleker, ganske enkelt fordi vi synes barna fortjener det. Her vil du finne Little Tikes sine umiskjennelige lekestuer, sklier, sandkasser og gyngehester i alle mulige fantasifulle designs. I tillegg har vi mange andre typer av Little Tikes leker, naturligvis, som morsomme sand- og vannbord, lekebiler, babyleker, piknikbord, sportstilbehør, ballhav og så videre! Det er bare å ta en titt!