51 resultater

Heftige og praktiske leker fra Little Tikes

De fleste barn trenger ikke særlig med hjelpemidler for å kunne more seg, dette er nok noe foreldre jevnt over kjenner til. Ofte er en pinne eller en teiprull mer enn nok! Når det er sagt, om barna får tilgang til spesielt designede utendørsleker – ja da strømmer de jo til!

Little Tikes produserer massevis av herlige utendørsleker alle barn elsker. De har kule og originale lekestuer, sklier og mange andre typer leker som lar barna få utløp for fantasi og energi. Little Tikes har dessuten et fint utvalg med babyleker og musikkinstrumenter for de aller minste!

Massevis av Little Tikes på Jollrroom

Her på huset har vi sørget for å ha et godt utvalg av Little Tikes utendørsleker, ganske enkelt fordi vi synes barna fortjener det. Her vil du finne Little Tikes sine umiskjennelige lekestuer, sklier, sandkasser og gyngehester i alle mulige fantasifulle designs. I tillegg har vi mange andre typer av Little Tikes leker, naturligvis, som morsomme sand- og vannbord, lekebiler, babyleker, piknikbord, sportstilbehør, ballhav og så videre! Det er bare å ta en titt!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven