Sparkesykler & Kickbikes

Hva er vel bedre enn å se barna suse avgårde på en ny sparkesykkel på vårrengjorte gater? Hos oss kan du velge og vrake blant mengder av knalltøffe sparkesykler av høy kvalitet. Vi har sparkesykler med både to og tre hjul, slik at både nybegynneren og de viderekomne skal finne noe som passer. Barna finner garantert sin nye favoritt i vårt utvalg av sparkesykler fra MGP, Stiga, Disney og Pinepeak!

53 resultater

Hvorfor skal barna sykle på sparkesykkel?

Hvem husker ikke gleden ved å suse avsted på to hjul? Den fysiske aktiviteten og gleden ved å sykle på sparkesykkel er grunn nok til å skaffe en til ditt eget barn, men sparkesykkelen er også en god start når barna skal begynne å sykle på ordentlig tohjuling. Prinsippene for balanse og koordinasjon er nemlig de samme, men det lave tyngdepunktet på sparkesykkelen gjør at man lettere  lykkes allerede fra starten av. Sparkesykkelen er et fantastisk leketøy som trener både balanse, koordinasjon og motorikk, som alle er viktige for barnets motoriske utvikling. Sparkesykkelen er dessuten lett å bære, og barnet kan ta den med overalt for å sykle sammen med venner.

Hvilken sparkesykkel skal man kjøpe til barna?

I et hav av muligheter er det ikke lett å vite hvilken sparkesykkel man skal velge. Det kommer an på hva barna vil ha, og hva den skal brukes til. Derfor har vi valgt å tilby et stort utvalg modeller, farger og design, slik at du garantert finner sparkesykkelen som passer til dere. Det er mange forskjellige modeller å velge blant, avhengig av hva barna skal bruke sparkesykkelen til. Vi har alt fra sparkesykler med tre hjul til nybegynnerne, robuste triksesparkesykler til aktive barn som vil hoppe og trikse på rampe, sparkesykler som kan foldes sammen, og sparkesykler med store hjul som gir god stabilitet når man sykler fort. De ulike modellene har forskjellige egenskaper, hvorav de viktigste ligger i hjulene og kulelagrene, bortsett fra hos triksesparkesykkelen, der en stiv og stabil ramme er viktigst for sikkerheten. Hjulene og kulelagrene avgjør i hvilken grad sparkesykkelen holder farten og hvor harde støt den tåler. De populære sparkesykkelprodusentene STIGA og Pinepeak har full oversikt over dette og bruker alltid holdbare kulelager i triksesparkesyklene og bedre rullende kulelager i sine cruiser-modeller.

Ikke glem at barna bør bruke hjelm når de sykler på sparkesykkelen!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>