50 resultater

Hvorfor skal barna sykle på sparkesykkel?

Hvem husker ikke gleden ved å suse avsted på to hjul? Den fysiske aktiviteten og gleden ved å sykle på sparkesykkel er grunn nok til å skaffe en til ditt eget barn, men sparkesykkelen er også en god start når barna skal begynne å sykle på ordentlig tohjuling. Prinsippene for balanse og koordinasjon er nemlig de samme, men det lave tyngdepunktet på sparkesykkelen gjør at man lettere  lykkes allerede fra starten av. Sparkesykkelen er et fantastisk leketøy som trener både balanse, koordinasjon og motorikk, som alle er viktige for barnets motoriske utvikling. Sparkesykkelen er dessuten lett å bære, og barnet kan ta den med overalt for å sykle sammen med venner.

Hvilken sparkesykkel skal man kjøpe til barna?

I et hav av muligheter er det ikke lett å vite hvilken sparkesykkel man skal velge. Det kommer an på hva barna vil ha, og hva den skal brukes til. Derfor har vi valgt å tilby et stort utvalg modeller, farger og design, slik at du garantert finner sparkesykkelen som passer til dere. Det er mange forskjellige modeller å velge blant, avhengig av hva barna skal bruke sparkesykkelen til. Vi har alt fra sparkesykler med tre hjul til nybegynnerne, robuste triksesparkesykler til aktive barn som vil hoppe og trikse på rampe, sparkesykler som kan foldes sammen, og sparkesykler med store hjul som gir god stabilitet når man sykler fort. De ulike modellene har forskjellige egenskaper, hvorav de viktigste ligger i hjulene og kulelagrene, bortsett fra hos triksesparkesykkelen, der en stiv og stabil ramme er viktigst for sikkerheten. Hjulene og kulelagrene avgjør i hvilken grad sparkesykkelen holder farten og hvor harde støt den tåler. De populære sparkesykkelprodusentene STIGA og Pinepeak har full oversikt over dette og bruker alltid holdbare kulelager i triksesparkesyklene og bedre rullende kulelager i sine cruiser-modeller.

Ikke glem at barna bør bruke hjelm når de sykler på sparkesykkelen!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven