33 resultater

Tråbilen – en evig klassiker

Med sin utforming er tråbilen den perfekte kombinasjonen av bil og sykkel! Med pedalene lærer barnet ditt selv hvordan man holder kontroll på farten, og med ratt istedenfor styre føles det nesten som om man kjører sin egen bil. Barn elsker å herme etter voksne, og med en virkelighetstro tråbil blir leken så mye mer spennende. Tråbiler og trampetraktorer er en uteleke som aldri går av moten for en grunn, og er et selvsagt valg til sommeren!

Hvilken tråbil eller trampetraktor bør dere kjøpe?

Det finnes et helt hav av ulike tråbiler og trampetraktorer å velge mellom fra en rekke ulike leverandører, og det er jammen ikke lett å vite hvilken man skal velge. På Jollyroom tilbyr vi alt fra klassiske tråbiler og tråbiler utformet som kjente bilmerker, til trampetraktorer med tilhenger og diverse artige tilbehør. Med et bredt utvalg håper vi at du skal finne en tråbil som passer akkurat ditt barn. I vårt sortiment finnes det tøffe tråbiler og trampetraktorer som er laget i robust kvalitet fra populære varemerker som Pinepeak, Smoby, Rolly Toys og BERG. Dessuten tilbyr vi prisløfte, som innebærer at du alltid finner de beste prisene online når du handler hos oss.

Og du? Husk hjelm!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven