Tråbiler & Trampetraktorer

Om det er tråbiler eller trampetraktorer du er ute etter, ja da her du kommet rett! Vi har et stort og variert utvalg her. Hva med en råtøff gokart-tråbil fra Pinpeak f.eks? Eller en chopperaktig BERG-gåbil med lekre pyntedusker på styret, akkurat som en ordenltlig harley! Når det gjelder trampetraktorer er det slett ikke dårligere stilt, forresten. Vi har herlige pedaltraktorer og gravemaskiner fra Rolly Toys, både med og uten tilhenger, og selvsagt til en høyst rimelig pris! Velkommen!
45 resultater.

Tråbilen – en evig klassiker

Med sin utforming er tråbilen den perfekte kombinasjonen av bil og sykkel! Med pedalene lærer barnet ditt selv hvordan man holder kontroll på farten, og med ratt istedenfor styre føles det nesten som om man kjører sin egen bil. Barn elsker å herme etter voksne, og med en virkelighetstro tråbil blir leken så mye mer spennende. Tråbiler og trampetraktorer er en uteleke som aldri går av moten for en grunn, og er et selvsagt valg til sommeren!

Hvilken tråbil eller trampetraktor bør dere kjøpe?

Det finnes et helt hav av ulike tråbiler og trampetraktorer å velge mellom fra en rekke ulike leverandører, og det er jammen ikke lett å vite hvilken man skal velge. På Jollyroom tilbyr vi alt fra klassiske tråbiler og tråbiler utformet som kjente bilmerker, til trampetraktorer med tilhenger og diverse artige tilbehør. Med et bredt utvalg håper vi at du skal finne en tråbil som passer akkurat ditt barn. I vårt sortiment finnes det tøffe tråbiler og trampetraktorer som er laget i robust kvalitet fra populære varemerker som Pinepeak, Smoby og BERG. Dessuten tilbyr vi prisløfte, som innebærer at du alltid finner de beste prisene online når du handler hos oss.

Og du? Husk hjelm!