Om det er tråbiler eller trampetraktorer du er ute etter, ja da her du kommet rett! Her på huset har vi et stort og variert utvalg. Det er bare å velge og vrake, og sikre ditt barn timevis med lek og moro utendørs!
93 resultater.

Tråbilen – en evig klassiker
Med sin særegne utforming, er tråbilen den perfekte kombinasjonen av bil og sykkel! Med pedalene, lærer barnet ditt selv hvordan man holder kontroll på farten, og med ratt istedenfor styre, føles det nesten som om man kjører sin egen bil. Barn elsker å herme etter voksne, og med en virkelighetstro tråbil, blir leken så mye mer spennende. Tråbiler og trampetraktorer er en uteleke som aldri går av moten for en grunn, og er et selvsagt valg til sommeren!

Hvilken tråbil eller trampetraktor bør dere kjøpe?
Det finnes et helt hav av ulike tråbiler og trampetraktorer å velge mellom fra en rekke ulike leverandører, og det er jammen ikke lett å vite hvilken man skal velge. På Jollyroom tilbyr vi alt fra klassiske tråbiler og tråbiler utformet som kjente bilmerker, til trampetraktorer med tilhenger og diverse artige tilbehør. Med et bredt utvalg håper vi at du skal finne en tråbil som passer akkurat ditt barn.I vårt sortiment finnes det tøffe tråbiler og trampetraktorer som er laget i robust kvalitet fra populære varemerker som Pinepeak, Smoby og BERG. Dessuten tilbyr vi prisløfte, som innebærer at du alltid kan føle deg trygg på at du har fått en god pris når du handler hos oss.  

Og du? Husk hjelm!