2 resultater

Badetøy til alle barn

Når barna ska til stranden og bade, eller i svømmehallen for å svømme, er badetøyet den viktigste delen! Alle detaljer som materiale, farger, mønstre og modeller er viktig for at ditt barn skal føle seg både komfortabel og fin i badetøyet. Det skal dessuten være behagelig å ha på, både som vått og tørt.

Når dere kjøpet badetøy til barna er det også viktig å tenke på om barna bruker mest tid i svømmehallen eller på stranden, og hvor godt de beskytter mot solen. Nå for tiden finnes det et hav av badetøy med UV-beskyttende funksjon, som effektivt blokkerer solens farlige stråler og sparer på solkremen mens barna bader og leker.

Når barna endelig kommer opp etter en dukkert i klorvann, saltvann eller ferskvann, og badetøyet er vått, er det ekstra lurt med en badekåpe som tåler både klor og salt så tøyet ikke blir ødelagt, og som er lett å slenge av seg når man skal tilbake til vannleken.

Finn det riktige badetøyet til barna

De første årene i badebassenget er det mest sannsynlig en sikker badebleie babyen har bruk for, og i denne perioden er det som regel foreldrene som velger modell og farge, men så fort barna slipper bleien er det enten badedrakt, bikini, badebukser eller kanskje en heldrakt i smart design som skal til.

Her på Jollyroom vil vi gjerne gjøre både barn og foreldre fornøyde, så vi har derfor et stort utvalg av behagelig og flott badetøy i farger og mønstre som alle i familien kan være tilfreds med når det skal velges strandtøy. Skal det være en bikini eller en badedrakt? Badeshorts eller badebukse? For de yngste barna er det viktigste at de føler seg komfortable i badetøyet, men når barna blir litt eldre er det like viktig med kult og praktisk badetøy.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven