Badebukser

Barna vokser så det knaker i leddene, så det er kanskje allerede på tide med en ny badebukse? I Jollyrooms helknalle nett-sortiment finner du selvsagt akkurat det barnet ditt trenger. Vi har fine barnebadebukser i forskjellige modeller og av forskjellige materier – og med forskjellige fine mønstre og barnevennlige motiver, f.eks Spider-Man. Det er bare ta seg en titt!
77 resultater.

Badebukser til barn og baby

Til en skikkelig sommer hører både vannlek og badetøy! Fyll et basseng hjemme i hagen med vann fra hageslangen, eller ta med familien til stranden og nyt sommer, sol og sand i fulle drag. Når barna skal en tur i bølgene blå er det viktig å ha et par gode badebukser som er både komfortable og flotte å se på! Derfor kan både barn og foreldre velge mellom et hav av herlige modeller med Minions, Biler, Frost og andre fargerike designs som faller i smak hos både guttene og jentene.

Badebukser til barn skal være komfortable og tøyelige, både når de er våte og tørre, så de ikke begrenser leken. Og hvis de er med solfaktor som beskytter barnet mot solens skarpe UV-stråler, ja, så er badeturen reddet. Det er ingenting i veien for at ditt barn finner et par herlige badebukser, som er både flotte og lever opp til mor og fars krav.

Badebukser i et kjempestort utvalg

Her på Jollyroom liker vi å være forberedt og gi våre kunder det de vil ha. Derfor har vi sikret oss et stort utvalg innenfor badetøy og badebukser samt praktisk tilbehør som badekåper, solhatter og UV-drakter. Vi har både lange badebukser med UV-beskyttelse så dere kan spare på solkremen og unngår solbrente lår, og vi har superkule badebukser med design fra Disney og andre yndlingsfigurer som ungene vil elske, for ikke å snakke om fine badebukser med rysjer og prikker. Søk blant kjente varemerker som Hummel, Reima, Småfolk og Lego!

God sommer!