67 resultater

1/2Neste

Spennende barneklær fra Småfolk

Med klær fra det danske varemerket Småfolk får barna klærne de trenger, og dessuten klær som får i gang fantasien. Småfolk sine babyklær preges nemlig av smart, morsom og stilsikker design, med massevis av fine og barnevennlige mønstre. Materialene Småfolk lager klærne sine av er naturligivs av beste kvalitet samt Oeko Tex-sertifiserte.

Barne- og babyklær til både gutt og jente i  Jollyrooms online-sortiment

Selvsagt har vi massevis av gode Småfolk barneklær her på Jollyroom. I vårt Småfolk-utvalg vil du finne supre og komfortable klær til barn og baby. Dessuten får du prisgaranti når du handler hos Jollryoom, og vi har fri retur på klær og sko. Ingen grunn til å nøle, med andre ord – finn dine Småfolk barne- og babyklær her!

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment av barneklær også. Her vil du finne alt fra vinterdresser og barnesko til ryggsekker og bodyer!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven