Småfolk

Småfolk er et dansk klesmerke som presenterte sin første kolleksjon i 2005, og de designer barneklær av beste kvalitet og med morsomme mønstre og farger. Her på Jollyroom finner du Småfolk barneklær i massevis!

23 resultater.

Spennende barneklær fra Småfolk
Med klær fra det danske varemerket Småfolk får barna klærne de trenger, og dessuten klær som får i gang fantasien. Småfolk sine babyklær preges nemlig av smart, morsom og stilsikker design, med massevis av fine og barnevennlige mønstre. Materialene Småfolk lager klærne sine av er naturligivs av beste kvalitet samt Oeko Tex-sertifiserte.

Barne- og babyklær til både gutt og jente i  Jollyrooms online-sortiment
Selvsagt har vi massevis av gode Småfolk barneklær her på Jollyroom. I vårt Småfolk-utvalg vil du finne supre og komfortable klær til barn og baby. Dessuten får du et prisløfte når du handler hos Jollryoom, slik at du kan være sikker på at du får Småfolk klærne dine til en gunstig pris.  Ingen grunn til å nøle, med andre ord – finn dine Småfolk barne- og babyklær her!

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment av barneklær også. Her vil du finne alt fra vinterdresser og barnesko til ryggsekker og bodyer!