Badebleier

Dere vurderer kanskje babysvømming? Gled dere i så fall, det er morsomt for både babyen og foreldrene! En badebleie til den lille bør dere dog gå til innkjøp av, og her på Jollyroom har vi selvsagt massevis av dem!
55 resultater.

Badebleier så også de aller minste kan more seg i vannet
Babysvømming er ikke lenger noe kuriøst, men en utrolig populær aktivitet for småbarnsfamilier overalt. Både foreldrene og de minste selv, har stor moro av dette, og det er jo utrolig å se hvor dyktige de små minimenneskene faktisk er under vann!

Skal du ta med babyen din i svømmehallen, er du imidlertid nødt til å utstyre hen med en tett og sikker badebleie. Og dette er for all del ikke noe problem. Det er massevis av gode badebleier å få tak i, og de holder virkelig tett og er superkomfortable for babyen.

Finn din babys badebleie hos Jollyroom
Her på Jollyroom har vi et finfint utvalg av badebleier til de aller minste. Felles for dem alle, foruten at de holder tett når den minste koser seg i bassenget, er at de har lekre farger, mønstre og motiver, og at de er levert fra gode merker foreldre har lært å kjenne igjen og stole på, som Swimpy, ImseVimse og Lindberg, bare for å nevne noen ganske få.

Ta gjerne en titt på det øvrige utvalget vårt av badetøy til barn og baby. Her vil du finne lekre og komfortable badedrakter og bikinis til de små, badebukser, UV-klær og mye mer!

;