Tefat & Rumpeakebrett

Om man vil få opp farten litt ekstra i akebakken er et rumpeakebrett eller et såkalt tefat en god løsning! Hos oss finner du et herlig utvalg av tefat og rumpeakebrett i ulike fine modeller, samtlige levert fra gode varemerker!

Den nye favoritten i akebakken
La barnet ditt prøve å ake i akebakken med et morsomt tefat eller et klassisk rumpeakebrett. Tefatet har en rund form, som gjør det snurrende morsomt for barnet å suse nedover bakken. Og med et praktisk rumpeakebrett, kan barnet ake så å si hvor som helt! Rumpeakebrettet kan brukes av både barn og voksne, og kan enkelt festes på ryggsekken eller bæres i hånda. Kompletter tefatet og rumpeakebrettet med en rattkjelke, så kommer dere til å få uendelige timer av lek og moro i akebakken!
 

Finn massevis av tefat og rumpeakebrett hos oss
Jollyroom har et stort sortiment av forskjellige rumpeakebrett og snurrende tefat. Her finner du et stort utvalg av praktiske rumpeakebrett, som både du og barnet ditt kan ake med. Vi har også tefat i en mengde forskjellige farger, med ordentlige håndtak som barnet kan holde seg fast i. Vil du teste noe enda mer morsomt, finner du også superkule snømadrasser med plass til to eller flere, så barnet kan suse nedover sammen med en venn! Hos oss finner du tefat og rumpeakebrett fra flere populære varemerker, som STIGA, Plasto og Bamse.

Når du handler hos oss, kan du alltid være sikker på at du finner det som passer barnet ditt best. Du har alltid 14 dagers angrerett, og åpent kjøp i et helt år.

Velkommen!