Kombivogner

Med en kombivogn får du en praktisk barnevognsløsning i hverdagen, med liggebag du enkelt legger i og tar ut av vognen, og babybilstol om man vil det. Vi har et flott utvalg av kombinvogner, og massevis av gode liggedeler.

Toppliste

 • 22 resultater.

  Flere funksjoner med en kombivogn

  Det er ikke alltid så lett å velge barnevogn – markedet er enormt, og er man førstegangsforelder, kan det være vanskelig å vite akkurat hva man trenger. Et populært valg, er den multifunksjonelle kombivognen. Med en kombivogn får du både muligheten til å bruke en liggedel under barnets første tid, men du kan også gjøre om vognen til en sportsvogn, senere i barnets liv. Det er derfor ikke rart at kombivogner er kjent for å være både praktiske og komfortable barnevogner, med god sikkerhet. Med en kombivogn får man en komplett løsning – det er en robust barnevogn som tåler de fleste typer underlag og værforhold, samtidig som de kan legges sammen for smidig transport i bilen.

  Velge rett barnevogn

  På Jollyroom har vi et fint utvalg av kombivogner i forskjellige varianter. Du finner kombivogner i moderne stil fra Phil & Teds, vogner med antibakterielle egenskaper fra Silver Cross – for ikke å snakke om barnevogner med innovative løsninger fra Crescent, eller vogner fra populære Moweo.

  For å vite om en kombivogn er den rette barnevognen for deg, har vi på Jollyroom tatt frem en smart barnevognsguide, som tar for seg de vanligste spørsmålene knyttet til kjøp av barnevogn. Her kan du finne svar på spørsmål angående hjul og hjultyper, vekt og mye mer. Husk også at du alltid har 14 dagers angrerett, prisløfte og 365 dagers åpent kjøp, når du handler hos Jollyroom.