• SilverCross-header-1920x700.jpg

Silver Cross

Utforsk Silver Cross sitt sortiment med funksjonelle og stilrene barnevogner. Silver Cross er et varemerke som forener tidløs eleganse og moderne funksjonalitet. Silver Cross' barnevogner er kjente for sitt skikkelige håndtverk, som garanterer en komfortabel reise for det lille barnet ditt. I tillegg til barnevogner, kan du oppdage Silver Cross sine vognposer, som er designet for å holde barna varme og komfortable på familieutflukter og hverdagslige trilleturer. Silver Cross babybilstol er omsorgsfullt produsert for å beskytte barnet ditt på enhver biltur. Den lange erfaringen hos Silver Cross har skapt et varemerke som i dag er ensbetydende med kvalitet, eleganse og funksjonalitet. 

27 resultater.

Lekre barnevogner i stilren design

I over 100 år har Silver Cross laget elegante, solide og praktiske barnevogner til familier som ikke firer på hverken kvalitet eller design. I deres inspirerende sortiment finner dere vogner som passer fra babyen er nyfødt og som kan følge den lille i flere år, praktiske sportsvogner for de noe større barna, eller smidige søskenvogner som passer perfekt for familier med flere småbarn. Blant Silver Cross’ produkter finner dere også stellevesker som matcher barnevognen, søte kosedyr til babyen, samt en hel rekke barnemøbler til barnerommet.

Handle Silver Cross på Jollyroom

På Jollyroom finner du de klassiske vognene fra Silver Cross. Silver Cross begynte å lage vogner allerede på 1800-tallet og den lange erfaringen med nettopp barnevogner har skapt et varemerke som i dag står for kvalitet og eleganse, med fokus på funksjon. Hos oss finner du en mengde barnevogner som strekker seg fra hendige reisetriller til meget eksklusive vogner for de aller minste. I vårt Silver Cross-sortiment tilbyr vi også en rekke stilrene barnemøbler og stellebord med en design som passer de fleste hjem.