Vinterdresser

Med en god vinterdress, gir du barnet ditt muligheten til å kunne leke uhindret utendørs hele vinteren igjennom! Her på Jollyroom har vi et uslåelig utvalg av gode og funksjonelle vinteredresser for barn i alle aldre!
422 resultater.

Vinterdressen – det perfekte vinterplagget til lekeglade barn
De fleste voksne og barn er nok enige i at utendørsleken, den skal under ingen omstendigheter måtte begrenses, selv ikke i sprengkulda! Det er som man sier: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Og med en god vinterdress til barna, er faktisk veldig mye gjort. En god vinterdress, som både varmer og ventilerer, lar barnet leke uhindret ute, selv når kvikksølvet har krøpet seg godt under nullpunktet. Vinterdressen er derfor det perfekte plagget ved kalde vinterdager, og således et must for alle småbarnsfamilier å ha i garderoben.

Heldigvis bugner markedet av gode vinterdresser og parkdresser til barn. Men bli nå ikke altfor ivrige – husk at barna trenger godt undertøy i tillegg! Og ditto vintersko, og votter og luer!

Vinterdresser til barn og baby på Jollyroom
I Jollyrooms suverene online-sortiment, som faktisk er Nordens største, finner du naturligvis alt du kan tenke deg av vinterdresser til både barn og baby. Her har vi vinterdressene fra de gode merkene du kjenner igjen og vet du kan stole på, som Didriksons, ReimaLindberg og mange, mange flere. Flere av disse vinterdressene har blitt kåret til best i test, og så fort du har bestilt en av dem fra oss, tar det bare noen få dager før du kan hente den på posten!

Og ikke glem at du får et prisløfte her på Jollyroom. Så når du har kjøpt f.eks. en Reima vinterdress, eller hva om helst annet, kan du føle deg helt trygg på at du har fått den til nettets beste pris.

;