7 resultater

Gode skiklær til barna – et must for en perfekt vinter

Når kulda setter inn og snøen har lavet ned i tilstrekkelige mengder setter mange familier av sted til slalombakken. Og da gjelder det å utstyre både seg selv og barna med gode skiklær. Skibukser, skijakker, gode votter og luer, alt må på plass!

Skiklær til barn på jollyroom.no

Her på Jollyroom finner du skiklærne barna dine trenger i vinterhalvåret. Ja man er jo ikke nødt til å stå på ski for å bruke disse klærne, så klart. Våre skisett, skibukser og skijakker fungerer akkurat like godt som vanlige vinterbukser og vinterjakker!

Felles for alle våre skiklær til barn er at de holder høy kvalitet og leveres av de gode merkene du kjenner igjen og vet du kan stole fullt og helt på, for eksempel Didriksons, CeLaVi og Lego Wear!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven