170 resultater

1/3Neste

Derfor skal du velge Beckmann of Norway

En skolesekk lever et hardt liv. I årevis utsettes den for sterke solstråler, regn og snø samtidig som den slites på innsiden av alt fra harde bøker til matpakker og våte gymklær. Derfor er det viktig å velge rett skolesekk når skolestarten nærmer seg. Beckmann of Norway designer smarte, komfortable og slitesterke ryggsekker, skuldervesker og tilbehør til skolebarn. Med en lang tradisjon av kvalitet og funksjonalitet som går helt tilbake til 1946, leverer varemerket år etter år nye kolleksjoner designet med tanke på å beskytte ditt barns rygg og skuldre.
Beckmann of Norway samarbeider med kiropraktoren Philip J. Wilkens (PhD) som har en medisinsk doktorgrad i korsryggsmerter. Slik vil Beckmann sikre at alle deres ryggsekker kan tilpasses hvert enkelt barn, og forhindre ubehag som kan oppstå hvis sekken ikke sitter som den skal. Sekken blir testet nøye, og designet henter inspirasjon fra Europas motemesser.

Bredt Beckmann-utvalg til skole og barnehage

I vårt utvalg fra Beckmann of Norway finner du skolevesker og ryggsekker til barn, samt pennal, matboks og annet viktig tilbehør til skoledagen eller barnehagen. Når du kjøper dine Beckmann of Norway produkter hos Jollyroom kan du dessuten være sikker på at du har fått dem til nettets beste pris, da vi tilbyr prisgaranti. Hvis du er usikker på hvilken veske eller ryggsekk som passer best til ditt barn eller kanskje bare vil se mer på tilbehør og must-haves til skole og fritid, kan du også ta en titt i resten av vårt store sortiment. Her finner du alt av vesker og ryggsekker til barn, og en masse kreative lekesett med aktiviteter for barn i barnehage- og skolealderen.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven