Superundertøy

Med superundertøy holder barnet seg behagelig varmt om vinteren. På Jollyroom finner du superundertøy til både barn, baby og junior. Velg blant lange underbukser og trøyer samt komplette undertøysett med stillongs og undertrøye.
117 resultater.

Funksjonelt og komfortabelt undertøy til barna
I det til tider kalde, nordiske været, er det viktig at barna er godt kledd fra innerst til ytterst. Lekingen på lekeplassen, skolen eller i barnehagen, blir rett og slett morsommere hvis undertøyet sitter godt og komfortabelt mot huden. Det aller beste er myke underbukser, truser og trøyer i bomull, som finnes til både gutter og jenter.

Snø og vind på de kalde vinterdagene, er ingen hindring for lek og moro utendørs, hvis barnet er kledd i varmt tøy lag på lag. Start gjerne med et godt undertøy i god kvalitet, som sitter godt og komfortabelt, uten å gnisse. Et sett med superundertøy er også et must i barnas vintergarderobe. Sørg for å velge et undertøyssett i ull, eller en kombinasjon av ull og syntetisk materiale, slik at undertøyet både transporterer bort svette og regulerer temperaturen. På den måten sikrer du at barnet ditt ikke blir forkjølet, selv under de kalde årstidene.

Godt utvalg av førsteklasses barneundertøy til vinterhalvåret på jollyroom.no
Her på Jollyroom finner du garantert undertøyet akkurat ditt barn trenger, uansett hvor gammel hen er. Vi har superundertøy i funksjonelle og gode materialer, og vi har gode sett med ullbukser og ullgenser, ullstilongs og så videre –  alt sammen levert av de virkelig gode merkene du vet du kan stole på, som Reima, Lindberg, Helly Hansen og Didriksons!

Og er du ute etter kompletterende yttertøy til barna dine, ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige sortiment. Her har vi vinterdresser, luer og votter, gode vintersko og alt mulig annet!