Superundertøy fra Lindberg

Akkurat som vi har nær sagt alt mulig annet innen barne- og babyklær her i Jollyrooms nettbutikk har vi selvsagt også superundertøy for barn i alle aldre. Vi fører gode merker som Devold og Ulvang, som kan tilby herlig ullundertøy, samt mange, mange andre. Ta en titt da vel, vi er sikre på at du vil finne akkurat det dine barn trenger!

Lindberg barneklær og babyklær finner du på Jollyroom. Lindberg er et svensk varemerke som ble startet av omtanke for et barns frosne hender og føtter. Det var når grunderen Michael Lindberg fikk sin første sønn at kelsmerket Lindberg ble født. Siden den gang har det fortsatt, med omtanke for alle som liker å oppholde seg i noridks natur og klima. Med lager på lager og klær som helt enkelt passer all type vær har Lindbergs sortiment av utendørsklær vokst. Regnklær for våte dager, forede klær for å beskytte mot kulden, og vindtett og vandtett til høsten og våren. Solebskyttelsesklær og badeklær til sommeren. Helt enkelt funksjonsplag laget for at man skal kunne være ute, uansett vær! Og mange av plaggene er dessuten ØKO-Tex sertifisert.

Funksjonelt og komfortabelt undertøy til barna

I vinterhalvåret her oppe i nord er det viktig at barna har skikkelige klær, ikke minst godt undertøy. Når det skal lekes i barnehagen eller skolegården, ja da er det best å utstyre dem med et godt undertøysett i f.eks ull eller et moderne og funksjonelt syntetmateriale.

Heldigvis er det da ikke noe problem å finne godt undertøy til barn. Ulldress til babyen, ulldress til større barn, eller hvorfor ikke et sett med superundertøy til barn, det er å finne alt sammen!

Godt utvalg av førsteklasses barneundertøy til vinterhalvåret på jollyroom.no

Her på Jollyroom finner du garantert undertøyet akkurat ditt barn trenger, uansett hvor gammel hen er. Vi har superundertøy i funksjonelle og gode materialer, vi har gode sett med ullbukser og ullgenser, ullstilongs og så videre, alt sammen levert av de virkelig gode merkene du vet du kan stole på, som Reima, Lindberg, Helly Hansen og Didriksons!

Og er du ute etter kompletterende yttertøy til barna dine, ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige sortiment. Her har vi vinterdresser, luer og votter, gode vintersko og alt mulig annet!