Helly Hansen

Helly Hansen legger fokus på funksjon i sin produksjon av barneklær. Finn et stort utvalg av fine funksjonsklær for barn fra Helly Hansen her!

74 resultater.

Stil, komfort og funksjonalitet til barna med Helly Hansen

Vinterjakker, vinterdresser, regntøy, undertøy og superundertøy – det er mye barna må ha av klær, og helst skal det være gode greier. Man husker kanskje en ukomfortabel jakke man måtte ha på seg som barn? Det var ikke noe særlig. Barna må ha klær som er gode å ha på seg og som er lette å bevege seg i. Barneklærne må også være slitesterke, selvsagt, for utendørsleken som bedrives, den er ikke utpreget forsiktig til enhver tid, det er noe alle foreldre vet!

Når det gjelder yttertøy er nok Helly Hansen et varemerke de fleste kjenner igjen, og det er ikke uten grunn. Helly Hansen har intet mindre enn 140 års fartstid i bransjen og er et av Norges mest anerkjente produsenter av funksjonelt regntøy og massevis av annet godt yttertøy.

Selvsagt produserer Helly Hansen også barneklær. Og her, folkens, her er det man skal lete om man vil ha de beste, mest komfortable og funksjonelle ytterklærne til barna. Kledd i en Helly Hansen jakke vil barnet ditt ganske enkelt være optimalt utstyrt for den herlige utendørsleken!

Kjøp Helly Hansen-barneklær på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi naturligvis et fint utvalg med barneklær fra Helly Hansen. Her vil du finne helt supre Helly Hansen-vinterjakker, Helly Hansen regntøy, skiundertøy og selvsagt vinterdresser.

På Jollyroom får du dessuten prisgaranti når du handler. Dette gjør vi for at du som kunde skal kunne føle deg sikker på at du virkelig har fått klærne dine til den beste prisen online.

I tillegg til dette tilbyr vi dessuten fri retur på klær og sko. Så om du har bestilt en super Helly Hansen jakke til barnet ditt, ja så er det bare å prøve den der hjemme og eventuelt sende dem tilbake uten ekstra kostnad om det skulle være slik at den ikke passer!