7 resultater

Søte og behagelige Nattkjoler for barn

En god og behagelig nattkjole er noe av det koseligste man kan ha på seg om natten – og ikke minst når man står opp om morgenen og skal ut av sengen. En nattkjole kan være bra å ha for å ruste seg opp for de kaldere nettene, og husk at det er ikke bare er på høsten og vinteren det kan bli kaldt, for om man blir litt frysen når det er litt kaldt i rommet, er det alltid behagelig med en nattkjole – uansett hvilken årstid man befinner seg i.

Herlig utvalg av Nattkjoler for barn

Hos oss finner dere en rekke søte og komfortable nattkjoler med barnevennlige motiver med kjente og kjære karakterer som Elsa & Anna fra den populære Frozenfilmen, samt Minni Mus og så videre. I tillegg har vi selvsagt mer «vanlige» nattkjoler med stilfulle mønstre, alt sammen fra kjente kvalitetsmerker som Disney Frozen, Disney Minni Mus, Paw Patrol og CeLaVi.

Skulle det også være en søt og betryggende nattlampe for å holde monstrene unna om natten, så har vi et stort utvalg av nattlamper, og annen flott belysning til barnerommet, som lyslenker, vegglamper, gulvlamper og så videre – rett her på Jollyroom!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven