Nattkjoler er både morsomt og komfortabelt for barna når det er på tide å få seg en god natts søvn. Vi har nattkjoler til barn i alle aldre, med barnevennlige motiver med kjente og kjære karakterer, og selvsagt i prima tekstiler!

En komfortabel nattkjole forbedrer barnets nattesøvn
Alle har godt av en god natts søvn, og særlig de søte smårollingene våre. Derfor er det ekstra viktig å kle barnet sitt i et godt og komfortabelt nattøy, slik at hen kan slappe ordentlig av og komme til ro for natten. Med for eksempel en myk og herlig nattkjole, holder barnet seg både god og varm på kjølige netter, samtidig som det blir hakket lettere, og varmere, å komme seg ut av sengen om morgenen. En fin nattkjole med flott design og nydelige mønstre, kan dessuten forenkle de konflikter som gjerne dukker opp ved leggetid. Tenk å få legge seg i favorittplagget sitt, hver eneste kveld!

Finn barnets nye nattkjole på Jollyroom
Her på Jollyroom har vi et av Nordens største sortiment av barne- og babyklær på nett. Derfor kan du være helt sikker på at du vil finne akkurat den nattkjolen du leter etter hos oss. På Jollyroom kan du finne nattkjoler til barn i ulike modeller og farger, og med flere flotte mønstre og motiver. Du finner kortermede nattkjoler, langermede nattkjoler og nattkjoler laget i økologiske og ikke-allergifremkallende stoffer, slik at barnet ditt får en så god nattesøvn som mulig. Våre nattkjoler har barnevennlige mønstre og motiver, fra kjente karakterer som Elsa & Anna fra den populære Frozen-filmen, Minni Mus og så videre – alt sammen fra kjente kvalitetsmerker, som Disney Frozen, Småfolk, Paw Patrol og CeLaVi.

Er du i tillegg ute etter en søt og betryggende nattlampe for å holde monstrene unna om natten, har vi også et stort utvalg av nattlamper og annen flott belysning til barnerommet, som lyslenker, vegglamper, gulvlamper og så videre – rett her på Jollyroom!