Nattlamper

Ho hoi! Her har vi så mange morsomme og lekre nattlamper til barna at man nesten blir svimmel av det! Hva med en herlig ugle-nattlampe fra Woodlii, f.eks? Eller en hvalformet nattlampe? Skilpadde? Eller var det krokodille dere var ute etter, eller en helrå Spider-Man nattlampe/projektor? Eller en blekksprut-nattlampe? Ja, vi skal ikke mase mer, se selv folkens, ditt barns neste nattlampe ligger helt garantert her og venter på dere – og den vil være rimelig i pris!
51 resultater.

Koselige nattlamper til barna

Når man er liten kan det være at mørket er litt skremmende når man skal sove. Da kan det være godt å ha en betryggende nattlampe som avgir et varmt og koselig lys. Om man i tillegg har en nattlampe med en morsom design, kanskje en som er formet som en tiger eller en skilpadde, blir det jo nesten som å ha en helt egen sovevenn på barnerommet!

Kjøp ditt barns nye nattlampe på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et kjempestort og variert utvalg av nattlamper til barna. Hos oss vil du finne nattlamper i alle tenkelige former og farger, akkurat som du vil finne mer jordnære nattbordslamper til barn.

Mange av nattlampene i sortimentet har dimmerfunksjon og dessuten et helt lite vell av andre morsomme funksjoner. Her snakker vi nattlamper med projektorfunksjon og musikkfunksjon, og mange av barnelampene er designet som myke og gode kosedyr.

Hva gjelder varemerker fører vi selvsagt nattlamper fra de beste merkene på markedet, som Teddykompaniet, ZAZU og Cloud B, bare for å nevne noen ganske få.

I tillegg til belysning til barnerommet har vi selvsagt også et heldekkende sortiment med alt annet barna trenger inne på rommet sitt. Her vil dere finne alt fra barnemøbler og oppbevaringsløsninger til barnesenger og sengetøy!

Happy shopping!