54 resultater

Dekorative og stemningsfulle lyslenker til barnerommet

Lyslenker er en supertrendy og enkel måte å piffe opp ethvert rom på. Lenkene finnes i uendelig mange lekre fargekombinasjoner og temaer som passer enhver smak og anledning. Du finner lyslenker som går på strøm og de som bruker batterier. På denne måten kan du enkelt tilpasse belysningen etter dine behov. Heng lenkene på speil, bilder, i gardinstangen, eller fyll en lekker glassvase med fine lysende kuler fra Happy Lights, Bloomingville eller Alice & Fox.

Finn lekre lyslenker hos oss på Jollyroom

Om dere vil piffe opp litt på barnerommet, hvorfor ikke kjøpe en lyslenke eller to? Vi har en mengde av kjempelekre og rimelige lyslenker med massevis av forskjellige farger, mønstre og størrelser, visse av dem har til og med lys formet som morsomme og barnevennlige lekefigurer. Lyslenkene er en utrolig enkel måte å forandre stemningen i et rom på, og de mange valgmulighetene gjør at de passer perfekt for deg som ønsker et gjennomgående tema på barnerommet. Hva med å matche fargene med  barnas sengehimmel, sengetøy og lekre pynteputer?

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven