Lyslenker – For litt stil og originalitet til de minstes eget rom

Om dere vil piffe opp litt på barnerommet, hvorfor ikke kjøpe en lyslenke eller to? Vi har massevis av kjempelekre og rimelige lyslenker fra Alice & Fox, Jabadabado, Happy Lights og mange andre gode merker. Som du ser har disse herlige lyslenkene massevis av forskjellige farger, mønstre og størrelser, visse av dem har til og med lys formet som morsomme og barnevennlige lekefigurer. Det bare å ta en titt folkens, vi er sikre på at dere vil finne det dere er ute etter her!

54 resultater

Dekorative og stemningsfulle lyslenker til barnerommet

Lyslenker er en supertrendy og enkel måte å piffe opp ethvert rom på. Lenkene finnes i uendelig mange lekre fargekombinasjoner og temaer som passer enhver smak og anledning. Du finner lyslenker som går på strøm og de som bruker batterier. På denne måten kan du enkelt tilpasse belysningen etter dine behov. Heng lenkene på speil, bilder, i gardinstangen, eller fyll en lekker glassvase med fine lysende kuler fra Happy Lights, Bloomingville eller Alice & Fox.

Finn lekre lyslenker hos oss på Jollyroom

Om dere vil piffe opp litt på barnerommet, hvorfor ikke kjøpe en lyslenke eller to? Vi har en mengde av kjempelekre og rimelige lyslenker med massevis av forskjellige farger, mønstre og størrelser, visse av dem har til og med lys formet som morsomme og barnevennlige lekefigurer. Lyslenkene er en utrolig enkel måte å forandre stemningen i et rom på, og de mange valgmulighetene gjør at de passer perfekt for deg som ønsker et gjennomgående tema på barnerommet. Hva med å matche fargene med  barnas sengehimmel, sengetøy og lekre pynteputer?

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>