Lyslenker

Med en fin lyslenke eller to, lyser man ikke bare opp barnerommet, man gjør det både stilig og barnevennlig i tillegg. Vi har et stort utvalg av stilsikre og morsomme lyslenker, i massevis av farger, mønstre og størrelser.
28 resultater.

Dekorative og stemningsfulle lyslenker til barnerommet
Lyslenker er en supertrendy og enkel måte å piffe opp ethvert rom på. Lenkene finnes i uendelig mange lekre fargekombinasjoner og temaer, som passer enhver smak og anledning. Du finner lysslynger som går på strøm, og de som bruker batterier. På denne måten kan du enkelt tilpasse belysningen etter dine behov. Heng lenkene på speil, bilder, i gardinstangen, eller fyll en lekker glassvase med fine lysende kuler fra Happy Lights, Bloomingville eller Alice & Fox.

Finn lekre lyslenker hos oss på Jollyroom
Om dere vil piffe opp litt på barnerommet, hvorfor ikke kjøpe en lyslenke eller to? Vi har en mengde av kjempelekre og rimelige lyslenker med massevis av forskjellige farger, mønstre og størrelser, visse av dem har til og med lys formet som morsomme og barnevennlige lekefigurer. Lyslenkene er en utrolig enkel måte å forandre stemningen i et rom på, og de mange valgmulighetene gjør at de passer perfekt for deg som ønsker et gjennomgående tema på barnerommet. Hva med å matche fargene med  barnas sengehimmel, sengetøy og lekre pynteputer?