240 resultater

1/4Neste

Leker, barneklær og barnemøber fra Paw Patrol

Som småbarnsforelder har du kanskje merket deg serien Paw Patrol? Paw Patrol er en animert tv-serie for barn, som tar oss med på eventyr med en gjeng søte valper som gjør alt de kan for å beskytte byen sin. Serien er både underholdende og lærerik, og den har blitt godt likt av foreldre så vel som barn. Så at det har kommet en hel masse barneklær, barnemøbler og lignende med Paw Patrol-tema og Paw Patrol-motiver bør ikke overraske noen!

Massevis av Paw Patrol-artikler for barn i Jollyrooms online-sortiment

Vi på Jollyroom liker i all ærbødighet å se oss selv som en del av småbarnsfamilien, og vi liker å følge med i tiden. Derfor har vi naturligvis sørget for å ha et godt sortiment med Paw Patrol-artikler til barn i alle aldre. Her vil du finne Paw Patrol-babyklær, Paw Patrol undertøy for barn, Paw Patrol barnemøbler og selvsagt Paw Patrol-leker! Et Paw Patrol leketelt, for eksempel, kunne det være interessant? Ja det er bare titte litt, er du ute etter Paw Patrol-varer til barna dine, vil du finne det her.

Glem heller ikke at du får prisgaranti når du handler på Jollyroom. Så når du kjøper en Paw Patrol barneseng, et Paw Patrol skrivebord eller hva som helst annet, kan du være sikker på at du får varen til nettets beste pris!

Nøl forresten ikke med å ta en titt på vårt øvrige utvalg med leker til barn i alle aldre. Her har vi alt du kan tenke seg – fra byggesett og lego til radiostyrte biler og actionfigurer!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven