Paw Patrol

Med produkter fra Paw Patrol, kan barna gjenskape scener fra tv-serien og selv bli en del av Potepatruljen. På Jollyroom har vi et stort utvalg fra Paw Patrol – alt fra Paw Patrol-leker, til Paw Patrol-klær og Paw Patrol-sengesett

  • v44 Paw Patrol Logo.png

247 resultater.

Leker, barneklær og barnemøber fra Paw Patrol

Som småbarnsforelder har du kanskje merket deg serien Paw Patrol? Paw Patrol er en animert tv-serie for barn, som tar oss med på eventyr med en gjeng søte valper som gjør alt de kan for å beskytte byen sin. Serien er både underholdende og lærerik, og den har blitt godt likt av foreldre så vel som barn. Så at det har kommet en hel masse barneklær, barnemøbler og lignende med Paw Patrol-tema og Paw Patrol-motiver bør ikke overraske noen!

Massevis av Paw Patrol-artikler for barn i Jollyrooms online-sortiment

Vi på Jollyroom liker i all ærbødighet å se oss selv som en del av småbarnsfamilien, og vi liker å følge med i tiden. Derfor har vi naturligvis sørget for å ha et godt sortiment med Paw Patrol-artikler til barn i alle aldre. Her vil du finne Paw Patrol-babyklær, Paw Patrol undertøy for barn, Paw Patrol barnemøbler og selvsagt Paw Patrol-leker! Et Paw Patrol leketelt, for eksempel, kunne det være interessant? Ja det er bare titte litt, er du ute etter Paw Patrol-varer til barna dine, vil du finne det her.

Glem heller ikke at du får prisløfte når du handler på Jollyroom. Så når du kjøper en Paw Patrol barneseng, et Paw Patrol skrivebord eller hva som helst annet, kan du være sikker på at du får varen til en skikkelig god pris!

Nøl forresten ikke med å ta en titt på vårt øvrige utvalg med leker til barn i alle aldre. Her har vi alt du kan tenke seg – fra byggesett og lego til radiostyrte biler og actionfigurer!

Velkommen inn!