Spennegrinder

Har dere en litt ugrei og bratt kjellertrapp der hjemme, eller hos bestemor og bestefar kanskje? Har man små barn kan det da være greit å gå til anskaffelse av en lettvinn og sikker spennegrind, så barnet ikke faller ned og slår seg. Disse grindene er svært brukervennlige og monteres med trykk/utblokking utelukkende, og man trenger ingen skruer eller lignende. Vi har fine merker BabyDan, Beemoo og mange fler!
16 resultater.

Spennegrinder for smidig romavdeling

Trenger dere en praktisk og sikker grind til hjemmet, en som kanskje til og med kan tas med på tur uten problemer? Letingen er over! Her har dere lettvinte og sikre spennegrinder som enkelt monteres i døråpningen eller brukes som trappegrind. Spennegrindene monteres utelukkende med en enkel trykk/utblokking, slik at den ikke etterlater noen merker på lister og dørkarmer, eller hvor dere enn vil montere den.

Variert utvalg av spennegrinder hos Jollyroom

Hos oss finner dere et variert utvalg av spennegrinder som beskytter de små mot skader og uhell i trappen eller på andre steder i hjemmet. Velg blant kvalitetsmerkevarer fra Beemoo og BabyDan, og finn deres neste spennegrind i dag!