6 resultater

Spennegrinder for smidig romavdeling

Trenger dere en praktisk og sikker grind til hjemmet, en som kanskje til og med kan tas med på tur uten problemer? Letingen er over! Her har dere lettvinte og sikre spennegrinder som enkelt monteres i døråpningen eller brukes som trappegrind. Spennegrindene monteres utelukkende med en enkel trykk/utblokking, slik at den ikke etterlater noen merker på lister og dørkarmer, eller hvor dere enn vil montere den.

Variert utvalg av spennegrinder hos Jollyroom

Hos oss finner dere et variert utvalg av spennegrinder som beskytter de små mot skader og uhell i trappen eller på andre steder i hjemmet. Velg blant kvalitetsmerkevarer fra Beemoo og BabyDan, og finn deres neste spennegrind i dag!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven