Spennegrinder

Har dere en litt ugrei og bratt kjellertrapp der hjemme, eller hos bestemor og bestefar kanskje? Har man små barn kan det da være greit å gå til anskaffelse av en lettvinn og sikker spennegrind, så barnet ikke faller ned og slår seg. Disse grindene er svært brukervennlige og monteres med trykk/utblokking utelukkende, og man trenger ingen skruer eller lignende. Vi har fine merker BabyDan, Beemoo og mange fler!
16 resultater.

Sikre hjemmet uten skruer
Med nysgjerrige oppdagere i hus, er det viktig å sørge for at hjemmet er barnesikret, slik at de små ikke skader seg under all oppdagingen. Heldigvis finnes det både skrugrinder og spenngrinder, som egner seg utmerket til akkurat det. Mens skrugrinden monteres med skruer i døråpningen eller veggen, monteres spenngrinden utelukkende med et enkelt trykk/utblokking. Med en spennegrind trenger du med andre ord hverken skruer eller bor, og grinden etterlater heller ingen merker når du siden fjerner den. Grinden har i tillegg en smart stengefunksjon, som barnet ikke klarer å åpne selv. Med en spenngrind ved utsatte åpninger, kan du dermed føle deg trygg på at barnet ikke utforsker skumle og farlige områder i hjemmet.

Variert utvalg av spennegrinder hos Jollyroom
Her på Jollyroom finner du et variert utvalg av spennegrinder, som beskytter de små mot skader og uhell i trappen, eller på andre steder i hjemmet. Er du for eksempel ute etter en sikker grind, som kanskje til og med kan tas med på tur uten problemer? Ja, da er letingen over! Hos oss finner du lettvinte og sikre spenngrinder, som enkelt kan monteres i døråpningen, eller flyttes på og brukes som trappegrind – alle fra kjente og pålitelige kvalitetsmerker, som blant annet Hauck, BabyDan, Beemoo og Lindam. Her på huset får du dessuten et prisløfte når du handler, slik at du kan være helt sikker på at du har fått skrugrinden din til den beste prisen på nett.

;