Lekegrinder

Trenger du litt tid til å ta oppvasken, tømme vaskemaskinen eller fylle ut selvangivelsen? Som småbarnsforelder kjenner man igjen problemstillingen: barna er overalt hele tiden, og man må passe på til enhver tid. Derfor har vi på Jollyroom sørget for å ha et fint utvalg av lekre og trygge lekegrinder til barna, mange av dem med best i test-utmerkelser, alt for at barna skal kunne more seg på egenhånd en liten stund. Vi har gode og pålitelige varemerker som Basson Baby, BabyDan med flere.
21 resultater.

Praktiske lekegrinder for de små

Som småbarnsforelder vet du helt sikkert hvor raskt et barn rekker å flytte på seg bare du vender blikket bort et lite sekund. De er høyt og lavt før du vet ordet av det, og det er lettere sagt enn gjort å holde styr på smårollingene. Heldigvis har vi sørget for å ha et meget godt utbud av ulike barnesikringer som gjør at du er litt friere i hverdagen. Når barna er veldig små kan det funke godt med et bæresjal eller en vippestol for å holde barna på plass, men etterhvert som de blir eldre blir de både tyngre og mer kapable til å komme seg ut av vippestolen på egenhånd. Da passer det ypperlig med en lekegrind som barna både har plass til å boltre seg med lekene sine, samtidig som de er innenfor et begrenset område der farene ikke er like store. Selvfølgelig bør man aldri la barn være uten oppsyn, men det gjør det betydelig mye lettere for deg som forelder å kunne ta oppvasken eller betale regninger, når du kan følge med på barnet ditt samtidig som det kan sitte alene.

Lekre og trygge lekegrinder her hos Jollyroom

Her hos oss finnes det flere ulike lekegrinder slik at dere får det som passer best hos dere. Enten det er en firkantet lekegrind som passer i de fleste rom eller en sammenleggbar lekegrind som egner seg ypperlig for reisen, ja, så har vi det. Eller kanskje en sekskantet lekegrind som også kan brukes som sikkerhetsgrind er det som dere trenger? Mulighetene er mange, og selvfølgelig er lekegrindene fra kjente varemerker som Beemoo, BabyDan og JLY. Mange av lekegrindene leveres med lekematte, men vi selger det selvfølgelig separat også! Og takket være vårt fantastiske prisløfte, kan du være sikker på at du alltid får deres nye lekegrind til den beste prisen online.

Med småbarn vet vi at det er mye som skal på plass med alt av utstyr og småsaker. Men det er jo ikke for ingenting at vi er nordens største på barn- og babyprodukter! Her finner du alt fra barnevogner og bilstoler til mammaklær og stellevesker.

Happy Shopping!