En lekegrind skaper et sikkert lekemiljø for barnet. På Jollyroom finner du fine og romslige lekegrinder, der barnet kan leke trygt og uforstyrret. Hos oss kan du velge blant best i test-grinder, i ulike størrelser og designs.
13 resultater.

Praktiske lekegrinder til de små
Som småbarnsforelder vet du helt sikkert hvor raskt et barn rekker å flytte på seg, bare du vender blikket bort et lite sekund. De er høyt og lavt før du vet ordet av det, og det er lettere sagt enn gjort å holde styr på smårollingene. Heldigvis finnes det et hav av ulike barnesikringer, som forenkler den hektiske hverdagen med småbarn. Når barna er veldig små, kan det funke godt med et bæresjal eller en vippestol for å holde de på plass. Men etter hvert som barna blir eldre, blir de både tyngre og mer kapable til å komme seg ut av vippestolen på egen hånd. Da passer det ypperlig med en lekegrind, som barna både har plass til å boltre seg inn med lekene sine, samtidig som de holder seg innenfor et begrenset område, der farene ikke er like store. Selvfølgelig bør man aldri la barn være uten oppsyn, men det gjør det betydelig mye lettere for deg som forelder å kunne ta oppvasken eller betale regninger, når du kan følge med på barnet ditt, samtidig som det kan sitte alene.

Lekre og trygge lekegrinder her hos Jollyroom
Her på Jollyroom finner du et stort utvalg av praktiske lekegrinder til barna. Hos oss finner du lekegrinder i forskjellige former og størrelser, fra kjente og pålitelige kvalitetsmerker, som blant annet Beemoo, BabyDan og JLY. Er du ute etter en klassisk, firkantet lekegrind, som passer i de fleste rom, så har vi det. Eller hva med en BabyDan lekegrind, eller en praktisk lekegrind og reiseseng i ett? Eller kanskje er du ute etter en lekegrind som også kan brukes som sikkerhetsgrind? Fortvil ikke! Hos oss finner du garantert en lekegrind som passer til akkurat dine behov!

Mange av lekegrindene våre leveres med lekematte, men dette selger vi selvfølgelig også separat. I vårt øvrige sortiment, finner du dessuten alt annet du måtte trenge av praktisk babyutstyr. Vi har alt fra stellematter og stellebord, til bæreseler, babyleker, vippestoler – ja, rett og slett alt til barn og baby! Her på huset får du dessuten et prisløfte når du handler. Slik kan du føle deg sikker på at du har fått lekegrinden din til en gunstig pris. 


Happy Shopping!