35 resultater

Skrugrinder for det nysgjerrige barnet

Som et lite barn, virker verden så spennende. Ikke bare den store utendørs verden, men også inne i stuen eller på kjøkkenet. Verden virker så mye større, men det er ikke alt et lite barn har så godt av å utforske, så derfor kan det ofte være lurt med en skrugrind for å sikre seg om at barnet ikke utforsker skumle og farlige områder, men heller forblir trygg blant sine leker og kosebamser inne i grinden.

 

Stort utvalg av skrugrinder hos Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner dere mange gode, og sikre skrugrinder som hindrer skader og uhell i hjemmet. Fra kvalitetsmerkevarer som Beemoo, BabyDan, og Lascal får dere praktiske og stabile skrugrunder, slik at dere blant annet kan bruke som romdelere eller lignende.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven