Skrugrinder

Som forelder er man gjerne urolig for at barna skal skade seg, naturlig nok, også i hjemmet. For å holde minstemann borte fra trapper, komfyrer, peiser eller andre varmekilder kan det være greit å gå til anskaffelse av en fin skrugrind. Her på Jollyroom har vi flere sikre og gode skrugrinder, visse av hvilke kan brukes som romdelere f.eks. Det er bare å ta seg en titt!
35 resultater.

Skrugrinder for det nysgjerrige barnet

Som et lite barn, virker verden så spennende. Ikke bare den store utendørs verden, men også inne i stuen eller på kjøkkenet. Verden virker så mye større, men det er ikke alt et lite barn har så godt av å utforske, så derfor kan det ofte være lurt med en skrugrind for å sikre seg om at barnet ikke utforsker skumle og farlige områder, men heller forblir trygg blant sine leker og kosebamser inne i grinden.

Stort utvalg av skrugrinder hos Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner dere mange gode, og sikre skrugrinder som hindrer skader og uhell i hjemmet. Fra kvalitetsmerkevarer som Beemoo, BabyDan, og Lascal får dere praktiske og stabile skrugrinder som dere blant annet kan bruke som romdelere eller lignende.