Skrugrinder

En skrugrind er en sikker barnegrind, som festes til vegg eller karm med skruer. Sett grinden ved trappen eller andre fareområder, for å skape et trygt miljø. Hos oss finner du skrugrinder i ulike modeller og med ulike løsninger.
27 resultater.

Skrugrinder for barnets sikkerhet
Som et lite barn, er verden full av spennende oppdagelser og ting som må utforskes. Ikke bare i den store verdenen ute, men også inne på kjøkkenet eller i stuen. Små barn går derfor gjerne på små oppdagelsesferder rundt omkring i hjemmet. Med en liten utforskerkrabat tuslende rundt, er det da også helt nødvendig å sikre hjemmet, slik at den lille utforskeren beskyttes mot alle eventuelle farer. Heldigvis finnes det en rekke sikkerhetsgrinder på markedet, som egner seg ypperlig til akkurat dette. Med for eksempel en trappegrind foran trappa, en peisgrind foran peisen eller en romdeler som kan flyttes ved behov, kan du føle deg trygg på at barnet ikke utforsker skumle og farlige områder.

Sikkerhetsgrinder kommer i flere forskjellige modeller og løsninger, og finnes både som skrugrind og spenngrind. Skrugrinden skrus enkelt fast i veggen, og har en smart stengefunksjon, som barna selv ikke klarer å åpne. Disse grindene finnes både som klassiske grinder med stenger og som praktiske grinder med rullegardin.


Stort utvalg av skrugrinder på Jollyroom
Her på Jollyroom tar vi barnas sikkerhet på største alvor. Derfor har vi sørget for å ha et stort utvalg av gode og sikre skrugrinder, som forhindrer skader og uhell i hjemmet. Hos oss finner du både klassiske skrugrinder med stenger og skrugrinder med rullgardin – alle fra kjente og pålitelige kvalitetsmerker, som blant annet Beemoo, BabyDan og Lascal. Her på huset får du dessuten et prisløfte når du handler, slik at du kan være helt sikker på at du har fått skrugrinden din til en god pris.