Bæresjal

Om du har en liten baby der hjemme som du vil ha med deg ut på tur på en enkel, praktisk og komfortabel måte er et bæresjal en kjempfin investering. I disse sjalene sitter babyen din ergonomisk korrekt (i såkalt ”froskeposisjon”) og ikke minst nær deg hele tiden. Et bæresjal er også veldig fint å ha med på ferien – du pakker det som et hvilket som helst klesplagg. Her på huset har vi massevis av gode bæresjal å tilby, og vi er sikre på at du rask finner en favoritt!
71 resultater.

Praktisk og behagelig bæresjal for deg og ditt barn

Et bæresjal er en svært praktisk måte å bære ditt barn på. Å ha barnet så nære sin egen kropp skaper en trygghet hos barnet, og hjertelyden fra forelderen minner om tiden i magen og roer barnet. Den første tiden for babyen handler mye om å venne seg til omgivelsene, og det at du som mor eller far kan bære barnet nære samtidig som dere har frie hender er jo helt ypperlig! Noen babyer syns det er helt ok å sitte i en vippestol, mens andre helst vil bli båret konstant. Hva er vel bedre enn et sjal som dere enkelt svøper rundt både deres og barnets kropp når dere bør få unna litt husarbeid, det er jo vinn-vinn for dere begge!

Ikke bare er et bæresjal en praktisk måte å bære barnet på, men det er også meget praktisk måte å transportere barnet på. I tillegg er det svært ergonomisk for både deg og ditt barn da det fordeler vekten over større deler av kroppen, slik at belastningen ikke blir like stor.

Finn deres nye bæresjal her hos oss på Jollyroom

Enten det er et elastisk bæresjal til baby eller kanskje det frister med et ringsjal, ja, så finner du det hos oss. Vi har bæresjal som er oeko-tex-sertifiserte og med økologisk bomull, så du kan være sikker på at det er holdbare og brukervennlige materialer som brukes. Noen bæresjal er til og med laget av herlig bambus. Vi fører selvfølgelig kvalitetsmerker som Babylonia, Aldoria Baby og Baby K’tan, og garantert til den beste prisen online takket være vårt prisløfte.

Og er du på jakt etter annet praktisk babyutstyr til barnets første leveår har vi et godt utvalg av både vippestoler, leketepper og lekegrinder så du kan holde øye med barnet ditt uansett om det er lek eller hvile som står på agendaen.