Fri frakt
BabyBjörn One Bæresele Air Mesh + Overtrekk, Mørkeblå/Svart
BabyBjörn One Bæresele Air Mesh + Overtrekk, Mørkeblå/Svart
BabyBjörn One Bæresele Air Mesh + Overtrekk, Mørkeblå/Svart

BabyBjörn One Bæresele Air Mesh + Overtrekk, Mørkeblå/Svart

Trustpilot
1 438 kr 1 598 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Nordens største barne- & babybutikk
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BabyBjörn Bæresele One Air Mesh - en multifunksjonell bæresele for mage- og ryggbæring som gir riktig støtte for det voksende barnets hode, rygg og hofter. BabyBjörn Bæresele One er en ergonomisk bæresele med maksimal komfort for både bæreren og barnet.

Justerbar design med godt vatterte skulderreimer og avlastende midjebelte gjør det mulig å tilpasse selen slik at den sitter bra på akkurat deg. Det finnes fire forskjellige måter å bære barnet på og alle er enkle og behagelige. Bæreselen har en spesiell stilling for nyfødde, mulighet for innovervendt og utovervendt bæring på mage, samt ryggbæring.

BabyBjörn One er enkel å bruke i alle stillinger. Den har et spesielt høydenivå slik at du kan bære din nyfødte på best mulig måte; høyt opp på brystet vendt mot deg, hjerte mot hjerte. Fra ca. 4 måneders alder brukes det nedre høydenivået og da kan du bære både innover- og utovervendt. Fra 12 måneders alder kan du også bære barnet på ryggen. Det er enkelt og sikkert å sette barnet på ryggen uten hjelp.

BabyBjörn One er laget for at du skal kunne bruke bruke den over lang tid. Babyen kan sitte i den rett etter fødselen (min 3,5kg) selv uten spedbarnsinnlegg og helt opp til ca 3 år(maks 15kg). Akkurat som BabyBjörns øvrige bæreseler er også denne selen utviklet i nært samarbeid med ledende barneleger. Designen av denne bæreselen sikrer deg og barnet høy komfort i løpet av hele brukstiden.

- Gjennomtenkt ergonomisk design med avlastende midjebelte.
- Vatterte, formsydde skulderreim.
- Mykt og behagelig vattert sete.
- Utvendige sømmer og justerbar bredde for benstillingen.
- Stødig og justerbar hodestøtte som kan brettes ned når barnet bæres utover.

Anbefalt alder: 0-3 år. Min 3,5 kg/53 cm - maks 15 kg/100 cm.

NB! Min. alder utovervendt bærestilling: 5 måneder. Maksvekt i utovervendt stilling: 12 kg.

Materiale: Bomullsmiks. Hovedmateriale: 60% bomull, 40% polyester. Fôr: 100% bomull.
Innside midjebelte: 100% polyester.
Vaskes separat på 40 grader. Bruk et skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel.

Testet og sikkert: Alle materialer er snille mot barnets hud og ufarlige å smake på. Garantert fri fra helseskadelige stoffer.

Oppfyller kravene for Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter.

BabyBjörn Overtrekk Til Bæresele er perfekt når du vil holde ditt barn varmt og tørt i kaldt og rufsete vær. Overtrekket er i mykt og behagelig fleece som er vindtett og vannavvisende, samtidig som det puster.

Hetten er avtagbar, noe som gjør overtrekket veldig fleksibelt. Kan brukes både når du bærer barnet i mot deg og fra deg. Barnet kan løftes ut av selen uten at overtrekket må taes av.

Overtrekket passer til alle BabyBjörns bæreseler unntatt Comfort Carrier.

Materiale:
100 % polyester.
Maskinvask 40 grader.

Farge: Svart.
Art: 902306

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »

Kundevurderinger

Trustpilot