Om familieplanen er skikkelige friluftekspedisjoner, f.eks. på fjellet, kan en solid og stødig bæremeis være tingen. Her på Jollyroom har vi et flott utvalg av bæremeiser som gjør langturen komfortabel for både forelder og barn!
24 resultater.

La barna bli med ut på eventyr
Går dere på lengre utflukter eller helgeturer i skog og mark? Eller har dere kanskje bare kommet til planleggingsfasen? Det norske land har mye å by på av flott natur, så hvorfor ikke la deres små bli med og nyte det hele fra orkesterplass? Med en bæremeis eller bærestol, sitter barnet både trygt og komfortabelt nære forelderen under hele turen. Bæremeisen eller bærestolen gir dessuten en ergonomisk bæring av barnet, og er alltid utstyrt med justerbare seler og skulderremmer, som enkelt kan justeres til lengden din. Visse bærestoler kan i tillegg stå oppreist på egen hånd, slik at barnet kan fortsette å sitte i stolen, når den ikke bæres på ryggen.

Praktiske bæremeiser hos Jollyroom
Her på Jollyroom har vi et fint utvalg av komfortable bæremeiser til utflukten. Hos oss finner du praktiske og funksjonelle bærestoler i mange forskjellige farger og modeller, som gjør at du enkelt kan ta med barnet ditt på koselige og behagelige utflukter. Våre bæremeiser og bærestoler leveres dessuten fra kjente og pålitelige kvalitetsmerker, som Thule, Deuter, North 13.5 og MiniMeis, bare for å nevne noen få. Ta deg en titt, og husk: Når du handler hos oss, får du alltid et prisløfte. På den måten kan du være helt sikker på at du har fått den nye bæremeisen eller bærestolen din, til en god pris.