Bæremeiser

Om familieplanene går i retning av skikkelige friluftsekspedisjoner på fjellet og lignende kan det være godt å investere i en solid og stødig bæremeis som lar deg bære barnet over lengre avstander, uten at verken du eller barnet blir slitne, støle og så videre. Her på Jollyroom har vi samlet sammen et sortiment med utrolig solide, komfortable og funksjonelle bæremeiser fra gode merker som LittleLife, Thule, Bergans og Chicco.
34 resultater.

Bæremeiser og bærestoler for den spreke barnefamilien

Går dere på lengre utflukter eller helgeturer i skog og mark? Eller har dere kanskje bare kommet til planleggingsfasen? Det norske land har mye å by på av flott natur, så hvorfor ikke la deres små bli med og nyte det hele fra orkesterplass? I våre bæremeiser og bærestoler sitter deres barn komfortabelt og nært sin forelder, besteforelder, onkel, tante eller hva det måtte være, slik at de får en fantastisk opplevelse!

Praktiske bæremeiser hos Jollyroom

Hos oss finner dere det dere måtte behøve på langturen, til lave priser! Finn en funksjonell bæremeis som er komfortabel for både barn og forelder i vårt utrolige utvalg av prima bæremeiser fra kjente varemerker som North 13.5, Thule, Phil & Teds og flere her på Jollyroom!