BabyBjörn Pottestol Grå
BabyBjörn Pottestol Grå
BabyBjörn Pottestol Grå
BabyBjörn Pottestol Grå
BabyBjörn Pottestol Grå

BabyBjörn Pottestol Grå

Alltid lav pris!
279 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Babybjörn Pottestol er en solid og ergonomisk potte med myke former, høy ryggstøtte og gode armstøtter for at barnet ditt skal sitte behagelig. Den er enkel å tømme og rengjøre, og står stabilt på gulvet selv om barnet ditt beveger på seg.

Solid og behagelig:
Iblant trenger man å sitte litt lenger på potten, og akkurat derfor er pottestolen stabil og ergonomisk med myke former for å være så behagelig som mulig for barnet ditt. Den har en høy ryggstøtte og armstøtte for å gjøre den ekstra behagelig slik at barnet ditt kan lene seg tilbake og slappe av.

Gjennomtenkt design:
Innerpottens kanter er runde på utsiden for å minimere risikoen for små klem i huden. I tillegg har ikke pottestolen noen skarpe kanter. Potten gir god plass til beinene, noe som gjør det enklere å sette seg ned og reise seg opp. Gummilisten på undersiden gjør at den står stabilt på gulvet slik at den ikke forflytter seg rundt.

Enkel å holde ren:
Pottestolens skvettlapper sørger for at ingenting havner utenfor potten, og at den avtagbare innerpotten er enkel tømme og rengjøre. Ta ut den med hjelp av det praktiske håndtaket under skvettlappen, tøm og tørk av eller skyll under rennende vann. Inner- og ytterpottens flater er glatte og har ingen hjørner eller sprekker der smuts kan feste seg.

Testet og sikkert materiale:
Alle kjøkken- og baderomsprodukter fra BABYBJÖRN oppfyller gjeldende sikkerhetskrav for plast både i Europa og USA. Det betyr at plasten løpende gjennomgår strenge tester for bisfenol A (BPA) og helsefarlige emner, og at den er livsmiddelgodkjent.

Alder: Toalett- og pottetrening er individuelt, og det er derfor vanskelig å anbefale en bestemt alder. Pottestolen kan brukes når barnet føler seg klar.

Vekt: 900 gram.

Mål: 36 x 35 x 31,5 cm.

Materiale: Tilvirket av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Vedlikehold: Den er enkel å gjøre ren takket være den avtagbare innerpotten. Ta ut innerpotten med hjelp av det praktiske håndtaket, tøm og tørk av eller skyll under rennende vann.
Art: 115456

Videoklipp

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »