Toalettseter

Så er barnet ditt endelig ferdig med potta og mer enn klar for voksentoalettet. Men er det ikke litt stort da? Ikke fortvil, vi har kjempefine og praktiske toalettseter til barna, så de små stakkarene ikke ramler nedi! Vi har fine seter fra gode merker som Ubbi, BabyBjörn, Rotho og mange fler – samt ekstremt rimelige priser, naturligvis!
25 resultater.

Toalettseter for barn – etter potta, men før voksentoalettet
Når barnet ditt har vokst fra potta, men ikke er stort nok ennå til å bruke voksentoalettet, er et spesialdesignet toalettsete for barn en fin løsning. Slike toalettringer har ofte en morsom og barnevennlig design, noe som jo er gunstig, siden toalettbesøket da blir forbundet med noe positivt i hverdagen. Med et barnevennlig dosete på toalettet, blir dermed overgangen fra potte til voksentoalett lekende lett! 

Massevis av fine toalettseter for barn her på Jollyroom.no
Vi har selvsagt masser av fine toalettringer for barn her på Jollyroom. Her finner du morsomme og praktiske toalettseter, fra pålitelige og gode varemerker som OKBaby, BabyBjörn og Beemoo, bare for å nevne noen få!

I tillegg har vi naturligvis alt annet babyen din trenger i vårt store utvalg med babyutstyr, akkurat som vi har alt til mamma, alt av barneklær, sports- og fritidsutstyr, barnesko – og så klart: leker!

Velkommen inn!

;