Fisher-Price

Fisher-Price er en av de mest kjente merkene i bransjen, og har siden 30-tallet laget leker som har blitt en klassiker for generasjoner. I Jollyrooms sortiment finner du selvsagt massevis av Fisher-Price leker til de minste barna!

  • Fisher_Price_Logga.png

41 resultater.

Fisher-Price leker til de minste barna

Fisher-Price er en skikkelig klassiker i leketøysbransjen. At dette varemerket har holdt det gående i bortimot hundre år nå, sier det meste. Når det gjelder aktiviserende og underholdende leker til baby og små barn er Fisher-Price simpelthen et selvsagt valg!  Med Fisher-Price er barnet ditt kort sagt i gode hender. Dette er et merke som tror på barnas iboende potensiale samt evne til å utvikles i et morsomt og stimulerende lekemiljø, noe Fisher-Price-sortimentet da også virkelig bærer preg av!

Fisher-Price leker og babyutstyr finner du hos Jollyroom

På jollyroom.no vil du finne akkurat de babylekene familiens smårolling behøver, det tør vi faktisk garantere. Vi er Nordens største nettaktør i barn og baby-bransjen tross alt. Her har vi alt av babyleker og leker til større barn, likesom vi har barneklær, barnesko, barnevogner, bilstoler, barnesykler, ja you name it, alt sammen levert av gode og ansette varemerker som Helly Hansen, Stiga og Viking, bare for å nevne noen ganske få.

Og selvsagt har vi babylekene og barnelekene fra Fisher-Price, samt Fisher-Price babyutstyr. Er du ute etter en Fisher Price stol til den lille, f.eks, så har vi det, og vi har Fisher-Price rangler, Fisher Price babygym og vippetstol og alt mulig annet.  

Glem heller ikke at du har prisløfte på Jollyroom. Så når Fisher Price stolen bestilles hjem, kan du føle deg sikker på at du har fått den til en supergod pris.