My Carry Potty

My Carry Potty Cat

Midlertidig utsolgt
VELG FARGE: Hvit
Midlertidig utsolgt
399 kr
Overvåke produkt

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Få 10 % rabatt på ALT som ny abonnent på nyhetsbrevet! 
Fri frakt* over 1000 kr - gjelder för postpakke

Beskrivelse

My Carry Potty er en prisbelønt, bærbar potte som kan følge med over alt der man trenger den. My Carry Potty er potten som kjapt blir barnets personlige eiendel, og bidrar til å underlette under pottetreningen.

Potten er utstyrt med et lokk som gjør at den kan lukkes, og bæres med eller uten innehold. Lokket har en gummiliste som forhindrer lekkasje, og lar innholdet forbli uten fare for at noe lekker ut. My Carry Potty er tilvirket av høy kvalitet, og er enkel å rengjøre.

Den største fordelen med My Carry Potty er at den er designet for å tiltale barnet, som kjapt tar den til seg som en personlig eiendel. Potten er framstilt i fine, klare farger, og har et praktisk håndtak slik at den kan bæres av liten som stor. Barnet kan enkelt ta med seg sin egen potte til barnehagen og andre plasser, for å unngå situasjoner under pottetreningen der barnet ikke føler seg komfortabel.

Ettersom My Carry Potty er tilvirket av 94% gjenvunnet material, og ikke trenger noen engangsposer, er potten et miljøvennlig alternativ. Potten erstatter behovet av en spesiell reisepotte, da dette er barnets egne potte som kan brukes både hjemme og på reisefot. Den eneste potten barnet trenger!

Art:  10061517

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale Holdbar plast

Prishistorikk

Mangler data