My Carry Potty

My Carry Potty Cat

Delbetal 66 kr/mnd
med i 36 måneder
Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg farge: Hvit
Midlertidig utsolgt
449 kr
Veil. Pris: 479 kr
i

Prisinformasjon

Veiledende pris
Leverandørens veiledende salgspris

 

Tidligere pris
Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før prisnedsettelsen trådte i kraft

×
Se prishistorikk
Delbetal 66 kr/mnd
med i 36 måneder

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

My Carry Potty er en prisbelønt, bærbar potte som kan følge med over alt der man trenger den. My Carry Potty er potten som kjapt blir barnets personlige eiendel, og bidrar til å underlette under pottetreningen.

Potten er utstyrt med et lokk som gjør at den kan lukkes, og bæres med eller uten innehold. Lokket har en gummiliste som forhindrer lekkasje, og lar innholdet forbli uten fare for at noe lekker ut. My Carry Potty er tilvirket av høy kvalitet, og er enkel å rengjøre.

Den største fordelen med My Carry Potty er at den er designet for å tiltale barnet, som kjapt tar den til seg som en personlig eiendel. Potten er framstilt i fine, klare farger, og har et praktisk håndtak slik at den kan bæres av liten som stor. Barnet kan enkelt ta med seg sin egen potte til barnehagen og andre plasser, for å unngå situasjoner under pottetreningen der barnet ikke føler seg komfortabel.

Ettersom My Carry Potty er tilvirket av 94% gjenvunnet material, og ikke trenger noen engangsposer, er potten et miljøvennlig alternativ. Potten erstatter behovet av en spesiell reisepotte, da dette er barnets egne potte som kan brukes både hjemme og på reisefot. Den eneste potten barnet trenger!

Art:  10061517

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Holdbar plast

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data

Eksempel på delbetaling

×

Delbetalingsplan for My Carry Potty Cat

My Carry Potty Cat
Produktpris
449 kr
Rente
22,95%
Etableringsgebyr
0 kr
Ditt månedsbeløp
66 kr
Adm. avgift
49 kr/mnd
Totalbeløp for denne varen
2 376 kr
Tid Etb.gebyr Adm. avgift Rente
6 mnd 0:- 49:- 22,95%
12 mnd 0:- 49:- 22,95%
24 mnd 0:- 49:- 22,95%
36 mnd 0:- 49:- 22,95%

Slik fungerer det

  1. Du velger delbetalingsalternativ i kassen på jollyroom.no. Vanlig kretittsjekk foretas.
  2. Den første fakturaen fra JollyroomPay, gjennom Avarda, vil sendes til deg i midten av måneden. Merk: Avhengig av når du legger inn bestillingen din, kan fakturaen komme til dukke opp måneden etter at bestillingen din er lagt inn. Oppleggingsavgiften er gratis.
  3. Du faktureres deretter månedsvis til hele beløpet er betalt.
  4. Du kan når som helst velge å betale hele resten av beløpet.
×

Stäng sidan