• Viking-header-1920x700.jpg

Viking

Viking er et klassisk varemerke, med mål om å produsere klær og sko som holder deg tørr og varm i allslags vær, samtidig som de er nøye med sitt økologiske fotavtrykk. Viking har forsynt barna med sko og støvler siden 1920, og nå har de i tillegg begynt å produsere funksjonelle barneklær. Hos Jollyroom finner du Vikingsko av alle slag - Viking vintersko for barn, sneakers, støvler, Gore-Tex-sko, samt luer, trøyer, votter, vinterdresser m.m.!

296 resultater.

Viking – for tørre og komfortable føtter

Viking er et norsk firma med lang erfaring innenfor vanntette sko – de har vært i bransjen i nærmere 100 år, og har i løpet av alle disse årene fokusert på å trosse vær og terreng med fotriktig teknologi. Ved å møte, og til og med overgå, markedets forventninger skaper Viking  en sterk og positiv relasjon med sine kunder. De streber hele tiden etter å komme på nye, innovative løsninger for sine barnesko, og har i løpet av årenes gang hatt en nært samarbeid med blant annet GORE-TEX for hele tiden å kunne tilby de seneste løsningene.

Viking har også lagt ned mye tid og ressurser på såleteknologi med fokus på godt veigrep på utfordrende underlag, alt for å kunne tilby sine kunder det aller beste. Behagelige og praktiske barnesko i holdbart materiale – det finner du hos Viking!

Sko for allslags vær

Her på Jollyroom finner du et bredt utvalg av Viking-sko. Støvler, boots, fritidssko, sneakers, sandaler – her finnes det noe for alle føtter og allslags vær! Barnesko for vår, sommer, høst og vinter, alltid med holdbarhet og komfort i fokus, og med mange størrelser å velge mellom.

Det skal være gøy å handle barnesko online, derfor har vi dessuten en mengde ulike farger og designs å velge mellom. Kanskje ønsker dere en klassisk, ensfarget gummistøvel, eller en med ildsprutende drager på? Vi har det, og alt der imellom! Uansett om du leter etter gummistøvler til barnehagen, fôrede vinterstøvler til akebakken, støvler til skogsturen eller sandaler til de herlige sommermånedene så har Viking et bra alternativ, og du finner det her hos oss!