Sandaler & Flip-Flops

Hos Jollyroom finner du et stort utvalg sandaler og flip-flops til barna. Vi har fargerike flip-flops med barnas Disneyfavoritter til stranden og slitesterke, komfortable sandaler i skinn til turer og lek. I vårt sortiment finner du mengder av rimelige sommersandaler til enhver anledning, fra varemerker som Superfit, Kavat, Pax og Disney.

Toppliste

530 resultater.

Gå sommeren i møte med sandaler og flip-flops

Sommeren er mange barns favorittårstid, og det med god grunn! For hva er vel egentlig bedre enn is, sommerferie, og lange dager hvor man kan løpe rundt og leke med vennene sine? Dog er det slik at når solen skinner, ja, så kan de små tottelottene raskt bli veldig varme i et par lukkede joggesko. Derfor er det spesielt heldig at det finnes et hav av sommersko til barn – særlig sandaler – når man skal ut og leke i solskinnet! Med et par gode sandaler som sitter godt på foten får tærne godt med luft, og når man skal på jakt etter et par flotte barnesandaler kan det være lurt å se etter noen med borrelås, slik at barna kan ta dem av og på uten foreldrenes hjelp.

Finn de beste sandalene til ditt barn

Det er viktig at de nye sandalene passer til barnets behov, og nettopp derfor har Jollyroom et stort utvalg med mange forskjellige modeller, farger og designs, så dere kan finne et par som passer utmerket til ditt barn. Vi har barnesandaler og flip-flops som man kan leke i i timevis fra merker som Pax, Crocs, og Superfit som alle er kjente for deres gode kvalitet, og med vårt prisløfte, kan du være sikker på at du får barnas nye sommersko til den beste prisen online! 

God sommer!