Joggesko & Sneakers

Her finner du vårt store utvalg av sesongens joggesko og sneakers til barna. Vi har lette joggesko til spretne sommerføtter og tøffe, solide sneakers som passer til hverdagsbruk. Hos oss kan du alltid kan velge mellom en mengde barnesko i ulike farger, materialer og varemerker, der alle har kvalitet og komfort som fellesnevner.

126 resultater

Gode joggesko og sneakers for barn

Når barna skal ut og leke er det viktig at de har komfortable og gode sko som tåler en støyt og gir de små føttene den korrekte støtten og støtdempingen. Selvsagt må skoene også passe til den aktuelle sesongen og været. Om sommeren, for eksempel, er det passende med et par gode joggesko til barna, eventuelt en god sneakermodell, mens det på høsten kan det være godt med et par Gore-Tex-sko for barn. Også blant joggeskoene finnes det mange gode modeller med Gore-Tex.

 At barneskoene har en litt morsom stil med kule motiver fra tv-serier og lignende skader heller ikke når man er liten. Spesielt på sommerskoene og joggeskoene finner man mange fine motiver, fra Star Wars, Disney Frozen og så videre.

Finn ditt barns joggesko eller sneakers i Nordens største sortiment

Her på Jollyroom har vi et kjempestort og variert utvalg av joggesko og sneakers til barn. Her vil du finne morsomme joggesko med barnevennlige motiver så vel som mer klassiske modeller. Hva gjelder materialer vil du finne alle typer blant våre fritidssko og joggesko. Vi har tøysko barna vil stortrives i på varme sommerdager, vi har skinnsko og ikke minst Gore-Tex joggesko for barn.

I tillegg har vi selvsagt også massevis av andre typer barnesko, som gummistøvler, vintersko og boots og så klart babysko og babytøfler til de aller minste –  som jo også skal lære seg å gå!

Når det gjelder varemerker fører vi alle de gode merkene du gjerne er ute etter, som Little Champs, Viking og Superfit, for bare å nevne noen få.

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>