Sengetøy

Mykt sengetøy gjør sengen ekstra god å sove i for barnet. På Jollyroom har vi alt av sengetøy til barn og baby, enten du er ute etter et sengeteppe til juniorsengen, myke sengesett og laken, eller en sengekant til sprinkelsengen.

Toppliste

 • 425 resultater.

  Sengetøy til barn & baby
  Akkurat som barna må ha klær, må de også ha sengetøy. Og akkurat som med klærne, bør det være sengetøy i gode tekstiler, som både er slitesterke og komfortable for den lille. Så må sengetøyet gjerne se litt fint ut, også da! Når barna blir litt større, er det helt naturlig at de vil ha sengetøy de selv har valgt ut. Kanskje et sengesett med et morsomt og barnevennlig motiv fra en serie man liker spesielt godt.

  Stort utvalg av sengetøy til barn & baby på Jollyroom
  Som Nordens største barne- og babybutikk på nettet, er det klart at vi også har et stort og bredt utvalg av sengetøy til både barn og baby. I vårt sortiment vil du finne dynetrekk, putetrekk, pledd og tepper til alle typer av barnesenger: juniorseng, sprinkelseng, barnevogn og vugge, alt sammen fra gode og pålitelige varemerker, som Alice & Fox, BabyDan og Sebra.

  I tillegg har vi selvsagt også laken til alle disse kategoriene, inkludert plastlaken for de små som akkurat har sluttet med bleie, i tillegg til myke og beskyttende sengekanter til sprinkelsengen. Dette er gode og vatterte tøykanter du enkelt knyter fast i sprinkelsengen, så barnet ditt ikke slår seg mot, eller blir sittende fast mellom, sprinklene. Foruten alle lakener, putetrekk og dynetrekk til barnesenger og krybber, selger vi selvsagt også komplette sengesett, både sengesett til baby og sengesett til barn.

  Om du er ute etter litt ekstra innredningsdetaljer som står i stil med sengetøyet du har kjøpt til barnet ditt, ta gjerne en titt på all den herlige barneromsinnredningen vår også. Her vil du finne massevis av gardiner og rullgardiner, tepper og pledd, lekre og barnevennlige puter og mye, mye mer! Selvsagt vil du også finne det til en supergod pris. Her på huset har vi nemlig prisløfte på alle våre produkter!