Juniorsenger

Etter at barnet har vokst litt, er tiden inne for en juniorseng. I vårt sortiment av juniorsenger finner du barneseng til junior i alle mulige varianter – både som enkeltseng, køyeseng, loftseng, himmelseng, bilseng og husseng.
212 resultater.

Juniorsenger av alle slag for et barnevennlig og fint barnerom
En barneseng trenger ikke bare å være en barneseng – i alle fall ikke om man spør barna selv! Og heldigvis for dem, finnes det da også et herlig utvalg av fantasifulle barnesenger i juniorseng-kategorien. Det er juniorsenger formet som brannbiler, racerbiler og båter, alle sammen perfekt egnet til både soving og lek. I tillegg er det så klart mulig å få tak i mer «voksne» og stilrene juniorsenger, med et mer klassisk snitt!

Massevis av juniorsenger i Jollyrooms online-utvalg
Akkurat som vi har et utrolig utvalg av barnesenger rent generelt her på huset, har vi selvsagt også et supert utvalg av juniorsenger. Vi har juniorsenger fra alle de merkene du kjenner igjen og stoler på, som KidKraft, Troll og BabyDan, bare for å nevne noen ganske få. Og best av alt, kjøper du juniorsengen her hos oss, får du et prisløfte! Slik kan du føle deg sikker på at du har fått ditt barns juniorseng til en god pris!

Om du i tillegg til juniorsengen vil style opp barnerommet med litt annet smått og godt, ikke nøl med å sjekke ut vårt øvrige utvalg til barnerommet. Her vil du finne alt fra supre barnelamper og alt mulig av barnemøbler til lekkert og barnevennlig sengetøy!