Name it

Name it er en del av det danske Bestseller-konsernet, og tilbyr myke og fine klær for de aller minste. Klærne er rimelige, og passer både til lek og spesielle tilfeller. Barneklær fra Name It finner du på Jollyroom.

24 resultater.

Name it klær til barn i alle aldre
De fleste foreldre er nok enige i at alle barna fortjener gode klær å ha på seg. Barneklær bør være komfortable å bære og ha plass nok og være føyelige nok til at de små kan bevege seg fritt og ledig i dem. Samtidig må de selvsagt være slitesterke, for barna, de slutter aldri å leke, og de leker ikke nødvendigvis forsiktig hele tiden! Om barneklærne har et morsomt motiv eller mønster som tiltaler de små er det selvsagt bare et pluss.

Alle disse kravene tilfredsstilles av Name it sine barneklær. Name it leverer klær til barn i alle aldre og i alle kategorier, fra funksjonelt undertøy, barnepysjamas og tilbehør som barneluer og votter til funksjonelt og godt yttertøy som vinterdresser og diverse barnejakker.

Med barneklær fra Name it kan du rett og slett være sikker på at du får komfortable og holdbare plagg barna dine kommer til å elske.

Kjøpe ditt barns Name it-klær hos Jollyroom
Siden Jollyroom er Nordens største aktør innen barn & baby online har vi selvsagt også masser av barneklær fra Name it. Her finner du gode vinterdresser, undertøy, barnepysjamaser, votter og luer, skiklær, treningsklær, overdeler og underdeler, kort sagt alt av barneklær fra Name it.