57 resultater

Name it klær til barn i alle aldre

De fleste foreldre er nok enige i at alle barna fortjener gode klær å ha på seg. Barneklær bør være komfortable å bære og ha plass nok og være føyelige nok til at de små kan bevege seg fritt og ledig i dem. Samtidig må de selvsagt være slitesterke, for barna, de slutter aldri å leke, og de leker ikke nødvendigvis forsiktig hele tiden! Om barneklærne har et morsomt motiv eller mønster som tiltaler de små er det selvsagt bare et pluss.

Alle disse kravene tilfredsstilles av Name it sine barneklær. Name it leverer klær til barn i alle aldre og i alle kategorier, fra funksjonelt undertøy, barnepysjamas og tilbehør som barneluer og votter til funksjonelt og godt yttertøy som vinterdresser og diverse barnejakker.

Med barneklær fra Name it kan du rett og slett være sikker på at du får komfortable og holdbare plagg barna dine kommer til å elske.

Kjøpe ditt barns Name it-klær hos Jollyroom

Siden Jollyroom er Nordens største aktør innen barn & baby online har vi selvsagt også masser av barneklær fra Name it. Her finner du gode vinterdresser, undertøy, barnepysjamaser, votter og luer, skiklær, treningsklær, overdeler og underdeler, kort sagt alt av barneklær fra Name it.

Jollyroom har dessuten fri retur på klær og sko, så her er det bare å bestille plaggene hjem, prøve dem og eventuelt sende dem tilbake om de ikke skulle passe – ikke noe problem!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven